PAPARACO KURIR! KATARINA RADIVOJEVIĆ SE BAŠ OPUSTILA! Glumica navalila na hranu, a i žestina joj je baš prijala!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Paparaco

PAPARACO KURIR! KATARINA RADIVOJEVIĆ SE BAŠ OPUSTILA! Glumica navalila na hranu, a i žestina joj je baš prijala!

Stars -

Katarini Radivojević, po svemu sudeći, prija što je krizni štab za borbu protiv virusa korona dozvolio rad restoranima do ponoći, pa je brže-bolje pojurila da uživa u noćnom životu.

Katarina Radivojević u akciji
Katarina Radivojević u akcijifoto: Marina Lopičić

Glumicu je paparaco Kurira uslikao prošle nedelje u jednom lokalu u srcu Beograda. U lokal je došla nešto pre dvadeset časova, bila je odlično raspoložena, a trudila se da bude neprimetna. Međutim, to joj nije pošlo za rukom. Sve oči su bile uprte u nju, a ko god da je ušao ili izašao iz restorana bacio je pogled na sto za kojim je ona sedela. Videlo se da joj je izlazak prijao jer se totalno opustila s prijateljima uz iće i piće. Da ima dobar zalogaj, jasno se vidi na fotografijama, dok joj je žestina baš prijala.

Glumica uživa u restoranu
Glumica uživa u restoranufoto: Marina Lopičić

Društvo i atmosfera učini su da je izašla iz lokala tek pred zatvaranje. Inače, otkako vlada epidemija virusa korona, Katarina je izbegavala da se pojavljuje u javnosti, retko gde smo imali priliku da je sretnemo i uslikamo. Poslednja informacija koja se pojavila o njoj bila je vezana za njeno angažovanje kao saradnika za kulturu u Generalnom konzulatu Srbije u Njujorku.

Iako u Americi nije bila skoro godinu dana, ona je svoj posao obavljala onlajn, kao i mnogi što su radili od kuće zbog pandemije. Što se glume tiče, Radivojevićeva u skorije vreme nije imala nijedan angažman, ali to bi uskoro trebalo da se promeni. Do tada Katarina može da uživa u provodu.

Katarina Radivojević
foto: Marina Lopičić

Ljiljana Stanišić, foto Marina Lopičić

Bonus video:

00:19

TAMARA ĐURIĆ BAHATA! Starleta nepropisno parkirala CRVENI FERARI, pa sve to snimala i objavila na Instagram!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja