KRAJ JE TEK KAD SE POTVRDI NA INSTAGRAMU! Darko priznao da ga je Marina ostavila, a GAGIĆKA ovim zabetonirala RASKID! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

ništa od ljubavi

KRAJ JE TEK KAD SE POTVRDI NA INSTAGRAMU! Darko priznao da ga je Marina ostavila, a GAGIĆKA ovim zabetonirala RASKID! (FOTO)

Stars -

Nakon što je Darko Lazić mesecima uveravao kako sebe tako i javnost da je i dalje sa Marinom i da će mu se ona vratiti, izgleda da je i on konačno prihvatio realnost i pomirio se s činjenicom da ga i Marina ostavila.

Darko Lazić
foto: Ata Images

Naime, pošto se razveo od pevačice Ane Sević, i uplovio u vezu sa verenicom Marinom Gagić mnogi su već tada komentarisali da ljubav između zanosne crnke i pevača Darka Lazića neće dugo potrajati.

Marina je za Kurir rekla da posle brojnih nesuglasica i svađa koje je imala sa sve Lazićem i priznala da nisu zajedno već četiri meseca, uverio se da je među njima stavrno došao kraj.

Marina Gagić
foto: Printscreen

Naime, Gagićeva je otpratila oca svoga deteta sa Instagrama, ali i obrisala sve slike s njim.

Podsetimo, Marina je za Kurir otkrila da više nije sa Lazićem.

"Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno četiri meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar. Mislim da je krajnje vreme da se stavi tačka na ovo sve", rekla je Marina za Kurir.

Darko Lazić, Marina Gagić
foto: Zorana Jevtić

kurir.rs

Bonus video:

00:08

ŽIKA U NOĆNOM PROVODU Sve vreme gledao u telefon, a kad je pevačica zapevala ovu pesmu SKOČIO na noge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track