MARINA NIJE NI PRVA, A NI POSLEDNJA! LJUBAV SE UGASILA, NEMA TENZIJE: Darko Lazić otkrio kako se oseća posle raskida VERIDBE!
Foto: Printscreen

ISKRENO

MARINA NIJE NI PRVA, A NI POSLEDNJA! LJUBAV SE UGASILA, NEMA TENZIJE: Darko Lazić otkrio kako se oseća posle raskida VERIDBE!

Stars -

Nakon što su i Darko Lazić i Marina Gagić stavili tačku na vezu i javno se oglasili da je njihovoj ljubavi došao kraj, te da su prekinuli veridbu, Lazić je otvorio dušu, pa je otkrio šta je to što je zapravo razlog razlaza.

Pevač je istakao da nema mnogo toga da kaže.

"Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja", rekao je, pa se osvrnuo na spekulacije poslednjih meseci o svadbi koja se nikad nije ni dogodila:

Darko Lazić, Marina Gagić
foto: Printscreen/AmiGshow, Damir Dervišagić

"Svi mi maštamo o svadbi i lepom životu, zadesi se se nešto drugačije, bože moj to je sve život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se, ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja."

Na pitanje zašto je zašto se Marina oglasila i rekla da su prekinuli zbog njegovog načina života, pevač nije želeo previše da otkriva

"Čuvao bih to za nas, ona je majka mog deteta i biće uvek na prvom mestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam rekao to je nešto moje i ne bih da pričam o tome", ističe Darko.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Exkluziv

Kurir.rs/K.Đ/S.Telegraf

Bonus video:

00:23

OGLASIO SE DARKO LAZIĆ NAKON UDESA! Pevač u društvu repera zove trubače: IDE GAS, otkinuli smo BANDERU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track