DALILA DRAGOJEVIĆ IZGUBILA BEBU, PA SE OBRATILA JAVNOSTI POTRESNIM REČIMA: Već smo zamišljali kako kupujemo sve za NAŠU MALU!
Foto: Sonja Spasić

potresno

Stars -

Bivša rijaliti zvezda Dalila Dragojević i njen suprug Dejan Dragojević nedavno su saznali radosnu vest da će postati roditelji, međutim, usledio je veliki životni udarac.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Dalila je, nažalost, izgubila bebu, a u svojoj potresnoj objavi na društvenoj mreži Instagram, napisala je šta se dogodilo.

- Da, to je bio najlepši dan našeg života, dok nisu usledile komplikacije. Beta je prestala da raste... Ne mogu vam ništa više reći osim da smo tada bili najsrećniji na svetu, a par dana posle toga bili smo neko kome se svet srušio - priznala je Dalila.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

- Nekada kada budem smogla snage da vam napišem šta se sve izdešavalo - napisaću... Već smo se zamišljali kako kupujemo sve za našu malu bebu, kako smo najsrećniji roditelji. Znate koliko nam je sve ovo značilo, ali eto, nije uspelo - napisala je Dragojevićeva i istakla da nema padanja i odustajanja.

- Sve biva Božijom voljom i Božijim određenjem.. Sada samo želim da vam kažem “da uvek verujete u vaše želje, a dragi Bog će ih i uslišiti”. Nema padanja i nema odustajanja...Vaši Deki i Dalila - zaključila je Dalila u svojoj objavi i dobila bezbroj poruka podrške.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:48

BIVŠI RIJALITI PAR ZOVU SULEJMAN I HUREM! Dalila i Dejan javno pokazali koliko se VOLE, a tek kako ju je on ZEZNUO!