MILJANA KULIĆ SHVATILA KOLIKO VREDI I REŠILA DA SE UOZBILJI: Imam 27 godina, mnogo sam lepa, samo još da uradim OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ISPOVEDILA SE MIŠELU

MILJANA KULIĆ SHVATILA KOLIKO VREDI I REŠILA DA SE UOZBILJI: Imam 27 godina, mnogo sam lepa, samo još da uradim OVO! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić uživala je napolju gde joj se pridružio Mišel Gvozdenović, s kojim je u boljim odnosima, otkako su nastupali zajedno na Zadrugoviziji. Ona se pohvalila svojom linijom i time kako je zadovoljna sobom.

"Ja sam mnnogo lepa, prepametna, inteligentna, 27 godina imam, sve u životu imam, porodicu, samo treba da poradim na sebi. Da nemam više pogrešne izbore u životu, krajnje je vreme da se uozbiljim", pričala je Miljana.

Miljana Kulić, Mišel Gvozdenović
foto: Printscreen

"A volela sam ga, ovde sam ga zavolela, pa sam kasnije shvatila da je poročan, i ovakav, i onakav. Ko sam ja da žalim bilo koga? Svako je krojač svoje sudbine. Muškaraca je koliko hoćeš. Ne razumem što sam toliko emotivno nestabilna, da se vezujem za pogrešne, mora taj neko da zasluži da ja budem posvećena. A doživela sam da me neko ponižava", nastavila je Miljana.

"A što vraćaš to? Bilo, pa prošlo", rekao je Mišel.

"Krivo mi je, jer sam roditelje nasekirala. Da nisam ušla ovde, možda ne bih ušla u taj odnos", rekla je Kulićeva.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track