DOK LUNA ČEKA POROĐAJ, MARKO ŠETA PSA: Na pomen tašte Anabele, zet uleteo u zgradu! (FOTO)
Foto: Ana Denda, Privatna Arhiva

PRIMIRILA SE

DOK LUNA ČEKA POROĐAJ, MARKO ŠETA PSA: Na pomen tašte Anabele, zet uleteo u zgradu! (FOTO)

Stars -

Porođaj Lune Đogani poslednjih dana glavna je tema medija i javnosti koju kopka kada će beba odlučiti da izađe i upozna svoje roditelje. To izluđuje i buduću mamu, kao i njenog supruga Marka Miljkovića koji već mesec dana unazad pričaju da jedva čekaju da upoznaju ćerku Miu.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Youtube

Pored toga, Luna sve teže podnosi trudničke dane, što se može videti i po njenom izgledu - zbog zadržavanja vode u organizmu, a posebno joj je naporno jer je natečena kako u telu (zglobovima), tako i u licu. Ipak, trudnica se trudi da bude raspoložena i pozitivna do poslednjeg trenutka, pa izlazi iz kuće, ide u šetnje, restorane, druži se sa surpugom, porodicom i prijateljima.

Marko Miljković
foto: Printscreen

Naša ekipa juče je sačekala Lunu ispred njenog stana na Novom Beogradu, ali nismo imali sreće da je sretnemo. U jednom trenutku je iz zgrade izašao Marko kako bi prošetao psa i bio je raspoložen. Sve do jednog momenta.

Na naše pitanje kako se oseća trudnica, Miljković je nasmejano odgovorio da je dobro.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Printscreen/Instagram

- Nema, ništa, apsolutno ništa još uvek se ne dešava. Porođaj može da bude danas, za pet dana, za desret dana. Nikada se ne zna. Luna je dobro, super se oseća. I ja sam dobro. Nestrpljivi smo - rekao je Marko.

Luna Djogani, Marko Miljkovic
foto: Printscreen/Instagram

U tom momentu, sa poslednjeg sprata je Luna podigla roletnu na prozoru, ali nije želela da izlazi kako je novinarske ekipe ne bi snimile. Iako je Miljković i dalje bio raspoložen za razgovor sa medijima, u jednom trenutku se to promenilo. Kada su ga novinarske ekipe pitale da li će se pomiriti sa taštom Anabelom Atijas, naglo je promenio izraz lica.

Anabela Atijas
foto: ATA Images

- Nećemo o tome da pričamo. Ako hoćete da pričam, ne moramo o Anabeli - rekao je Marko.

Marko Miljković
foto: Printscreen

Kako su mediji nastavili da spominju Gagija Đoganija koji redovno dolazi u posetu ćerki i zetu, a da su komšije rekle da Anabela dođe samo do ispred zgrade kako bi videla Lunu, Marko je otišao.

- Hajmo Loli, idemo - rekao je Marko i sa kucom ušao u zgradu.

Podsetimo, Đoganijeva i Miljković su prošle nedelje rezervisali apartman u Narodnom frontu jer iščekuju dolazak bebe svaki dan. Neki tvrde da je Luna zakazala porođaj za 14. jun zbog mesečnice njene i Markove veze, ali doktor smatra da ne treba da je porodi sve dok ne pukne vodenjak i beba ne bude spremna da izađe.

00:55

KURIR UHVATIO MARKA TIK PRED LUNIN POROĐAJ! Miljković otkrio kako se njegova ŽENA oseća, a pitanje o ANABELI ga je BAŠ NALJUTILO!

Kurir.rs/ A. Denda - J. Stuparušić/ Foto: Nikola Anđić, Ana Paunković, Printscreen

Poseban dan

Proslavili 2 godine i pet meseci veze

Luna i Marko juče su proslavili i mesečnicu svoje veze - dve godine i pet meseci. Njih dvoje su se smuvali 14. januara 2019. godine u Zadruzu, pa je svaki 14. u mesecu za njih praznik. Ona je objavila fotografiju iz lifta na kojoj ljubi Marka, a ispod je napisala i datum i emotikon srca.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Instagram

Inače, Đoganijeva miruje tek poslednjih dva dana, a sve do tada je bila veoma aktivna. Tokom vikenda je otišla na ručak sa Anabelom, mlađom sestrom i Andrejom Atijasom, kada se on našalio i napisao haštag "godina prođe, Lunina trudnoća nikako". I sa Markom je pre nekoliko dana bila u restoranu, što pokazuje da trudnoću i dalje podnosi odlično i da može da se kreće.

Bonus video:

00:53

LUNA LUMPOVALA DO ZORE SA STOMAKOM DO ZUBA! Đoganijeva tik pred POROĐAJ obula ŠTIKLE, a svi se pitaju KAKO JOJ USPEVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track