KOMŠINICA LUNE I MARKA OTKRILA ŠTA SE DEŠAVALO NOĆAS: Kad su krenuli porođajni bolovi nastala POMETNJA, čulo se: POŽURI, POŽURI!
Foto: Kurir, Printscreen

Đoganijeva u porodilištu

KOMŠINICA LUNE I MARKA OTKRILA ŠTA SE DEŠAVALO NOĆAS: Kad su krenuli porođajni bolovi nastala POMETNJA, čulo se: POŽURI, POŽURI!

Stars -

Luna Đogani navodno je primljena u bolnicu Narodni front, gde je kako kaže već počeo porođaj, a komšinica ispod njih je Kuriru rekla da je u toku noći čula galamu iz njihovog stana.

Budući tata Marko Miljković javio se Kuriru i kratko rekao: "Još nije vreme za čestitke".

Luna Đogani
foto: Kurir

Kurirov novinar ispred stana u Novom Beogradu gde Luna živi sa Markom, i zabeležio je da im je stigla dostava flaširane voda. Prozor na njihovom stanu bio je zatvoren celo jutro i oko podneva je tek otvoren, pa se pretpostavlja da je Marko u stanu.

Luna Đogani
foto: Kurir

Kumšinica koja živi sprat ispod njih rekla je da je čula neku viku i povišen glas i da je čula Lunine reči: "Požuri, požuri". Međutim, ovo je ništa nije iznenadilo, kako je rekla, jer stalno čuje povišene glasove iz njihovog stana.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Youtube

Podsetimo, Luna i Marko Miljković su odlučili da se ćerka zove Mia, a svi u porodici su sa nestrpljenjem iščekivali ovaj dan. Sve njene fotografije u proteklih nekoliko dana su bile posvećene bebi i načinu na koji se sprema za ćerkin dolazak.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Ana Denda, Privatna Arhiva

A. Panić

Bonus video:

00:12

LUNA ĐOGANI SAMO ŠTO SE NIJE PORODILA: Ne mogu da dočekam da te vidim! Evo gde se sada nalazi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track