USKORO ĆE SVE BITI MALO JASNIJE! Oglasila se Ivana Aleksić posle ODLUKE da premesti salon, a evo šta je rekla o PODELI IMOVINE!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Zadruga

stavila tačku

USKORO ĆE SVE BITI MALO JASNIJE! Oglasila se Ivana Aleksić posle ODLUKE da premesti salon, a evo šta je rekla o PODELI IMOVINE!

Stars -

Ivana Aleksić pre nekoliko dana zvanično je okončala brak sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, nakon što ju je on javno u rijalitiju prevario sa Tarom Simov.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

Naime, prethodnih dana Ivana je na svom Instagram profilu objavila da će njen kozmetički salon umesto u Novom Beogradu, koji je posedovala u vlasništvu sa svojim bivšim suprugom, biti prebačen na novu lokaciju.

Kako je pisalo u njenoj objavi, salon će se nalaziti na Vračaru, a svi su se čudili zašto napušta lokal u kojem je radila duži niz godina.

Njih dvoje su u vlasništvu imali dva stana, ali i pomenuti lokal u Novom Beogradu, međutim, on je navodno rešio da nekretnine zadrži za sebe, te će, prema ovim navodima, Aleksićka morati da se iseli do kraja juna ove godine.

- Neću da dajem izjave u vezi sa "Zadrugom", a pogotovo u vezi sa podelom imnovine. Uskoro će vam sve biti malo jasnije - rekla je Ivana i potvrdila da seli lokal.

Kurir.rs/I.B/Telegraf

Bonus video:

00:08

TARA SVA MOKRA, OBJAVILA SNIMAK IZ TUŠ KABINE! Dok Ša vodi bitku sa zadrugarima, Simova provocira na društvenim mrežama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track