ŽELELA SAM TE TOLIKO DA SAM POLUDELA DOK SAM TE ČEKALA! Luna se oglasila iz porodilišta, otkrila na koga liči BEBA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

emotivna

ŽELELA SAM TE TOLIKO DA SAM POLUDELA DOK SAM TE ČEKALA! Luna se oglasila iz porodilišta, otkrila na koga liči BEBA! (FOTO)

Stars -

Luna Đogani na svet je donela devojčicu kojoj su ona i Marko Miljković dali ime Mia.

Bivša učesnica "Zadruge" porodila se 15. maja u bolnici "Narodni front", a sada se oglasila iz porodilišta.

Luna Đogani
foto: Dado Đilas, Nikola Anđić

Naime, Luna je podelila fotografiju sa novorođenom bebom, a uz to je napisala emotivni opis.

- Definicija ljubavi nije bila jasna i potpuna do ovog trenutka! 15.06.2021. u 14:42 rodila se najveća sreća ovog sveta... Slušala sam ranije majke kako opisuju ljubav prema svojoj deci, ali ovo ne može da se opiše! Ovo jednostavno moraš da doživiš da bi shvatio! Moje biće, moja duša, moje srce koje kuca... Želela sam te toliko da sam poludela čekajući te... Dobili smo te iz velike ljubavi! I srećna sam što ličiš na svog tatu, jer kad god te pogledam vidim mini verziju osobe koju toliko volim! Ti si naša snaga i naša pobeda! Volim te živote mali.... Mia. Sreća, spokoj, raj - napisala je Luna uz fotografiju sa ćerkom.

Podsetimo, Lunin suprug Marko Miljković juče je sa prijateljima i porodicom slavio rođenje naslednice. Oni su se najpre veselili u Luninom i Markovom stanu, a zatim je slavlje nastavljeno u jednom restoranu u Skadarliji.

Marko Miljković, Luna Đogani
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:06

NISAM SPAVALA 24 SATA! Oglasila se novopečena mama LUNA Đogani iz bolničkog apartmana i otkrila kako se sada OSEĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track