ON U KRVAVOJ KOŠULJI, ONA U ZAVOJIMA! Pre smrti Zdravkovića njegov sin napravio SKANDAL, a Novica bolestan tada SKOČIO iz kreveta
Foto: Happy screenshot

sve je radio za sina

ON U KRVAVOJ KOŠULJI, ONA U ZAVOJIMA! Pre smrti Zdravkovića njegov sin napravio SKANDAL, a Novica bolestan tada SKOČIO iz kreveta

Stars -

Pevač Novica Zdravković preminuo je u KBC Zvezdara od kancera bešike u 74. godini.

Pevač narodne muzike voleo je Jelenu, zbog koje je nastao čuveni Tomin hit "O gde si Jelena", a sa njom je dobio sina Dušana. Dušan je bio deo rijaliti programa "Parovi", a imao je burnu vezu sa zvezdom Slađanom Petrušić.

Novica Zdravković
foto: Dragan Kadić

Novica Zdravković jednom je doživeo užasnu neprijatnost, kada je na internetu pročitao vest da mu je nesuđena snajka Slađana Petrušić prerezala vene.

Mislio je da je to laž, međutim, nekoliko sati kasnije doživeo je šok kada ga je pozvao sin i obavestio ga gde je i šta se dešava.

Pevač je tada izbezumljeno skočio iz kreveta iz kog se danima nije pomerao, jer se oporavljao od operacije tumora bešike, te je krenuo da pomogne sinu.

- Mislio sam da mi je sin u rijalitiju "Parovi", ali kada sam ga čuo kako zapomaže da je bez para i garderobe u Zemunskoj bolnici, prestravio sam se. Nisam znao šta se dešava. Rekao sam mu da sedne u taksi i da ću ga ja čekati ispred zgrade. Došao je sa svojom devojkom Slađanom kojoj je bila povređena šaka. Njih dvoje više nisu želeli da ostanu u rijalitiju pa su se sukobili sa obezbeđenjem kada je Slađa u svom metežu sebi isekla šaku. Hitno je prevezena u bolnicu i tu su je ušili - ispričao je priču Novica svojevremeno, pa nastavio:

- Ništa mi nije bilo jasno. On u krvavoj košulji, ona sa zavojima na ruci. Sada su kod mog sina Dušana u stanu i oporavljaju se i ne pada im više na pamet da budu deo bilo kog rijalitija, ne treba im to - kroz suze je ispričao tada Novica, koji je sinu strogo zabranio da se vraća u rijaliti.

Slađana Petrušić, Slađa Petrušić
foto: Happy screenshot

kurir.rs

Bonus video:

05:17

UMEO JE DA UVREDI, PA POSLE DA PLAČE! Ove detalje o Tomi Zdravkoviću niste znali! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track