ŠA IPAK SUMNJA U TARU SIMOV? Reper ogovarao ljubavnicu sa bivšom devojkom, izjeda ga CRV SUMNJE, a Jelena mu BAŠ PUNILA GLAVU!
Foto: Printscreen/Instagram

HAOS

ŠA IPAK SUMNJA U TARU SIMOV? Reper ogovarao ljubavnicu sa bivšom devojkom, izjeda ga CRV SUMNJE, a Jelena mu BAŠ PUNILA GLAVU!

Rijaliti -

Iako Nenad Aleksić Ša svima priča da apsolutno veruje u Taru Simov i njene namere, čini se da ipak nije baš tako, iz razgovora koji je vodio s Jelenom Batos.

Njih dvoje su se ponovo osamili, a Ša je zakukao nad svojom sudbinom.

- Što me ne puste ljudi na miru... - kukao je Nenad, kome je Jelena pokušala da objasni da mu nemir unose pitanja u vezi sa brojnim Tarinim aferama i postupcima, kojima jasno pokazuje koliko za njega ne mari.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja ti opet kažem, ona ne bi trebalo da daje materijala za to sve - rekla je Jelena, sa kojom je saglasan bio i sam Ša.

- Pa ne bi... Ne znam što. Ako me voliš, voli me, pokaži koliko i ja tebe volim, a ja joj pokazujem sto posto. Ne postoji procenat kojim bi se izmerilo ovo moje.

- Ne bi trebalo da daje materijala nikakvog, uopšte, kako ti živiš ovde, tako bi ona trebalo da živi. Znači, nema izlazaka, nema ničega. Jer onda samo tebi bude gore - objašnjavala je Jelena kako bi Tara u ovoj situaciji trebalo da se ponaša.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:35

LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA U CIK ZORE! Novopečena mama se ne odvaja od MEZIMICE Mije, a evo šta je PORUČILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track