00:31

SAHRANJEN OTAC VUKA MOBA! Reper sa porodicom i prijateljima ispratio oca uz OVU PESMU, tuga na GROBLJU ORLOVAČA (KURIR TV)

TUGA

SAHRANJEN OTAC VUKA MOBA: Reper sa porodicom i prijateljima ispratio oca uz OVU PESMU, tuga na GROBLJU ORLOVAČA (KURIR TV)

Stars -

Otac repera Vuka Moba Vule Gojković je preminuo 23. juna, a danas je sahranjen na groblju Orlovača.

Duga tužna povorka je krenula, ispratili su ga uz čuvenu pesmu Marinka Rokvića ''Skitnica'', a reper je sa suzama u očima tati uputio poslednji pozdrav.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Vule Gojković preminuo je u 65 godini usled teške bolesti. Vukadin i njegova dva mladja brata Vasilije i Tadija su veoma utučeni, sve vreme sa ljudima koji su došli da izjave saučešće.

1 / 4 Foto: ATA Images

Zbog velike vrućine Vuk je dovezao auto ispred kapele i napunio gepek ledom i vodom kako nikome ne bi pozlilo zbog velike vrućine.

Veliki broj ljudi je dosao da je sa porodicom Gojković. Od poznatih ličnosti prvi je dosao Amel Ćeman Ćemo, bivši zadrugar Stefan Milošević Panda, pevačica Milena Ćeranić, Tijana Ajfon.

1 / 4 Foto: ATA Images

Inače, Ekipa Kurira dan nakon tragedije posetila je porodični dom Gojkovića u Žarkovu kako bismo im izjavili saučešće i iz prve ruke saznali kako se Vuk i njegova porodica nose s tragičnim gubitkom.

- Tata je bio temelj naše kuće, mi smo svi samo zidovi. Specifična smo porodica, bolesno smo vezani jedni za druge. To je činjenica, kao creva smo. Čuvali smo oca 24 sata ovde, nismo hteli da ga damo u bolnicu. Za mesec dana je otišao, tako je teška bila ta podmukla bolest, nije bilo simptoma uopšte. Bio je gromada, veseljak, voleo je pesmu i igru. Do pre dvadesetak dana je izlazio. Samo je odjedanput otišao - rekao je potreseni reper.

Vuk Mob, Vukadin Gojković
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/M.M./A.D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja