MAHIR MULALIĆ ZA KURIR: Trijumf u Zvezdama Granda posvećujem majci koja je umrla od korone!
Foto: Profimedia, Ana Paunković, Shuttertsock/Cinematographer

otkrivamo vam sve tajne finala

MAHIR MULALIĆ ZA KURIR: Trijumf u Zvezdama Granda posvećujem majci koja je umrla od korone!

Stars -

Pobednik 14. sezone najgledanijeg takmičenja u Srbiji i regionu "Zvezde Granda" Mahir Mulalić pobedu je posvetio svojoj majci, koja je preminula pre nepuna dva meseca. Pevač je na sam dan finala imao neprijatnu situaciju, kada se tokom probe onesvestio, zbog čega je hitno primio infuziju.

Mahir Mulalić
foto: Printskrin/Prva

Višemesečni rad i trud dokazao je i u finalnoj večeri, kada se našao u duelu sa najvećim favoritom ove sezone Isakom Šabanovićem. Iako je među njima bila mala razlika u SMS glasovima publike, Mahir je trijumf doživeo kao veliki šok.

- Ovo mi se prvi put dešava u životu. Pod tolikim sam utiskom da vam ne mogu opisati. Tek ću za nekoliko dana sabrati utiske, ovo je ludilo. Ja se bukvalno sav tresem od uzbuđenja.

Da li ovu pobedu posvećuješ tvojoj mami, koja je nedavno preminula od korone?

- Definitivno je ova pobeda posvećena mojoj majci. Majko, ovo je za tebe!

Da li si se plašio što si se našao u duelu sa glavnim favoritom Isakom Šabanovićem, svi su tipovali da je on ovogodišnji pobednik?

- Šok je u svaku ruku. Isak i ja smo kroz takmičenje postali jako dobri. Kada je u pitanju taj osećaj kad sam čuo da smo nas dvojica u superfinalu, meni je bila bitna samo koncentracija.

Predstavio si se pod rednim brojem 13. Jesi li bio sujeveran da će te to obeležje izbaksuzirati i izmalerisati?

- Nije bio baksuzan. Možda da je petak, pa bi bio (smeh).

Kolege su sve vreme navijale za tebe dok si pevao, da li si primetio?

- Znači mi mnogo to, jer su divni ljudi, dve godine se družimo. Vladala je dobra energija.

Znaš li da mnogo ličiš na Mirzu Selimovića?

- Mnogi mi to kažu.

Svake godine se neko zaljubi u takmičenju. Ima li takvih situacija i kod tebe?

- Nikad se ne zna.

Mahir Mulalić
foto: Printskrin/Prva

Znači li to da je biti u timu Marije Šerifović dobitna kombinacija?

- Ima ona neke vesele struje oko sebe i svoje glave. Naravno, božja volja je bila da ja pobedim. Rad sam Marijom je bio genijalan, nemam nijedan loš komentar.

Hoćeš li nastaviti dalju komunikaciju s njom i konsultovati se o izboru pesama, nastupima...?

- Apsolutno. Marija u meni ima prijatelja, kao i ja u njoj. Bori se za nas kao lav.

Zanimljivo je da se donedavno medijski uopšte nisi isticao kao ostali kandidati, kada su kupio publiku i medije izvedbom pesme Đorđa Balaševića.

- Tačno. Tad se jednostavno dogodio povod i ta pesma je bila Marijina ideja. Uvek sam radio maksimalno što sam mogao i davao sve od sebe. U poslednje vreme sam medijski propraćen.

Mahir Mulalić, Isak Šabanović
foto: Printskrin/Prva

Neverovatno

Sedmi pobednik iz Bosne i Hercegovine

Iako se po kuloarima spekulisalo da će pobednik ovogodišnje sezone biti Milijev kandidat Isak Šabanović, ispostavilo se da su bili u pravu oni koji su tipovali da će i ovogodišnji pobednik biti iz Bosne i Hercegovine.

Mahir Mulalić, Isak Šabanović
foto: Printskrin/Prva

Podsetimo, i poslednja dva pobednika Anid Ćušić i Džejla Ramović, koji su takođe bili Marijini kandidati, došli su iz našeg komšiluka. Pored njih, iz ove zemlje sa pobedničkom statuom u rukama našli su se i Ibro Bublin, Haris Berković, Mirza Selimović i Amar Jašarspahić. Ovo je primetio i Saša Popović. - Od 2012. Srbija se uspavala kad je glasanje u pitanju - istakao je Saša.

Marija Šerifović glavni razlog za ovaj fenomen vidi u slozi bosanskog naroda i njihovih glasača, koji glasaju u ogromnom broju, dok Ana Bekuta smatra da ključ u nemotivisanosti srpskih glasača.

- Očigledno nismo pronašli način i nismo motivisali publiku iz Srbije da glasa, ne znam zašto. To je jedan sociološki fenomen, neobjašnjivo mi je to i jako mi je žao zbog toga - istakla je Ana.

Dosledna

Džejla neće da govori o Mariji Iako je Kurir pre nekoliko meseci pisao da su sve jače glasine da između Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji tajna veza, koju njih dve čuvaju daleko od očiju javnosti, pobednica prošle sezone ni sad ne želi da govori na ovu temu.

- Nije mi bilo svejedno kad čitam razne priče koje su kružile o meni. To su stvari koje mene kao jako mladu osobu mogu da povrede, ali nisu. Sada sam okej. Priče o prisnom odnosu Marije Šerifović i mene ne komentarišem, nisam ni tada, a neću ni sada - kratko nam je odgovorila zbunjena Ramovićeva.

Marija Šerifović, Džejla Ramović, Zvezde Granda
foto: Ana Paunković

Presedan

Bosanac nije došao na finale Dragan Stojković Bosanac jedini je član žirija koji se nije pojavio na finalnoj večeri muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", koje je održano u velikom studiju na Košutnjaku.

Kako Kurir saznaje, poznati harmonikaš nije došao na finale jer se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini zbog drugih poslovnih obaveza. Naime, on je imao zakazanu sednicu tamošnje organizacije muzičkih autora, čiji je dugogodišnji član.

- Bosanac je imao neodložne obaveze i nije mogao da dođe - rečeno nam je tokom finala.

Dragan Stojković Bosanac
foto: Dragan Kadić

Isak tvrdi

Želeo sam da Mahir pobedi Isak Šabanović važio je za glavnog favorita ove sezone, međutim, pobeda je otišla u ruke Mahira Mulalića. Iako su mu svi čestitali pobedu pre proglašenja, Isak nije trčao pred rudu, već je strpljivo čekao rezultate.

- Prvo, nisam znao da ću stići do finala, a kad je stiglo, jedva sam čekao da se završi. Ne znam ko mi je rekao: "Ajde da se slikamo, ti si pobednik", ali ja sam rekao: "Stani, polako." Kunem se da nisam razočaran. Rekao sam Mahiru: "Kunem ti se bogom dragim, ja ti želim da ti pobediš."

Isak Šabanović
foto: Printskrin/Prva

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:38

MAHIR MULALIĆ DRHTAO POSLE PROGLAŠENJA ZVEZDE GRANDA: Uhvatio se za glavu, samo što nije pao u NESVEST, a njoj je posvetio POBEDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track