ZORANNAH ZAVRŠILA NA INFUZIJI U GRČKOJ! Blogerka se odmah oglasila na društvenim mrežama i OTKRILA ŠTA joj se desilo! (FOTO)
Foto: Stefan Stojanović

umorila se

ZORANNAH ZAVRŠILA NA INFUZIJI U GRČKOJ! Blogerka se odmah oglasila na društvenim mrežama i OTKRILA ŠTA joj se desilo! (FOTO)

Stars -

Poslednjih dana influenserka i blogerka Zorana Jovanović Zorannah našla se u žiži javnosti, a njena današnja objava na Instagramu zaintrigirala je mnoge.

Kontra show
foto: Stefan Stojanović

Naime, Zorannah je otputovala na Mikonos, ali joj se tu desio peh. Naime, influenserka je objavila fotku na kojoj se vidi kako prima infuziju. Međutim, sudeći po opisu na slici, u pitanju je samo koktel vitamina kako bi povratila eneregiju i osećala se bolje, što mnoge naše zvezde rade kada se premore.

Zorannah, Zorana Jovanović Zorannah
foto: Printskrin/Instagram

- Došao je da nas oživi i da nam vrati energiju - napisala je uz fotografiju.

Podsetimo, poslednjih dana pisalo se i pričalo o tome da je bankrotirala. Međutim, ona je otkrila u svom poslednjem videu da to nije tačno, te iznela razloge zbog kojih zatvara svoju postojeću firmu, ali i otkrila da će otvoriti novu. Tom prilikom se Zorannah požalila i na to da nema sa kim da ide na more, ali je očigledno da se to promenilo.

Kontra šou, Zorana Jovanović Zorannah, Zorannah
foto: Stefan Stojanović

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:22

GASTOZ I ZORANNAH U ŽESTOKOM KLINČU U KONTRA ŠOUU: On prekinuo njen hvalospev o Americi: Jesi bila ti u Velikoj Plani?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track