EVO KO JE BAHATI ADAKTAR KOJI SREĐUJE HRKALOVIĆEVU: Divlja u kolima dok pije ŠAMPANJAC i parkira na mestu za INVALIDE!
Foto: Printscreen/Instagram

LOŠ PRIMER

EVO KO JE BAHATI ADAKTAR KOJI SREĐUJE HRKALOVIĆEVU: Divlja u kolima dok pije ŠAMPANJAC i parkira na mestu za INVALIDE!

Stars -

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović izašla je iz ilegale nakon dužeg perioda, odnosno otkako se njeno ime dovodilo u vezu sa uhapšenim Veljkom Belivukom Veljom Nevoljom i Darkom Elezom. Ona je posetila jedan kozmetički salon, a na Instagramu je objavljen snimak dok joj Adam Adaktar radi obrve.

- Ko je to meni danas došao? Mislim da svi znate ko je Dijana Hrkalović. Moja društvena obaveza je da vam pokažem koliko je ona prelepa, s obzirom da, ako ste gledali naslovne strane, nije baš bilo tako - rekao je Adaktar, smatrajući da je to najveći Hrkalovićkin problem u životu.

Dijana Hrkalović
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Adaktar je popularan među estradom i gotovo da nema pevačice koja nije radila obrve kod njega. Rodom je iz Čačka, a pre nekoliko godina je pokrenuo biznis u Beogradu kada je promenio ime kako bi bilo što "zvučnije".

Iako poznat po obrvama "adaktarkama", poznatiji je po svojoj bahatosti i nekulturi koju propagira svakodnevno. Pre pet meseci, u jeku korone organizovao je rođendansku žurku u jednom restoranu, na kojoj je bilo više od 50 gostiju, u sred zabrane okupljanja, a ostali su tamo i posle 20 časova.

Neposredno pred žurku, Čačanin se snimao za Instagram i to dok vozi i u isto vreme ispija šampanjac direktno iz flaše.

Adam Adaktar
foto: Twiter

Pored toga, njegova bahatost se ogleda i po tome što ugrožava svoju, ali i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, jer osim što snima dok vozi, ne vezuje ni sebe, a i ni svoje dete. Nedavno je izazvao bes javnosti kada je sina od nepunih godinu dana vozio na suvozačevom mestu.

Adam Adaktar
foto: Twiter

Najviše osuda dobio je kada je u jednom tržnom centru parkirao automobil na mestu rezervisanom za invalide jer je bilo najbliže ulazu. Ova slika je tada obišla društvene mreže, a mnogi su se pitali da li ovog čoveka neko štiti. Upravo zbog poznanstva sa Dijanom mnogi su se zapitali da li je to razlog njegovog opuštenog i bahatog ponašanja.

Podsetimo, Hrkalovićeva je dovođenau vezu sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka, osumnjičenom za najteža krivična dela, kao i aferom prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice. U martu je u prostorijama SBPOK zbog navodne povezanosti sa podzemljem, a tada je, prema pisanju medija, odbila poligrafsko testiranje.

Kurir.rs/ E. K./ Foto: Printscreen/Instagram, Zorana Jevtić

Bonus video:

00:34

POGLEDAJTE, DIJANA HRKALOVIĆ NA REMONTU Bivša sekretarka leži na stolu NAPUĆENIH USTA, Adam joj radi obrve i kucka joj srca! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track