LEPA BRENA POKAZALA BRATA! Na proslavi povodom prodaje GRANDA pojavio se FARUK JAHIĆ, pevačica nije krila radost! (FOTO)
Foto: ATA Images

ROĐENI

LEPA BRENA POKAZALA BRATA! Na proslavi povodom prodaje GRANDA pojavio se FARUK JAHIĆ, pevačica nije krila radost! (FOTO)

Stars -

Lepa Brena i Saša Popović sinoć su za porodicu i prijatelje upriličili proslavu povodom prodaje “Granda”.

Lepa Brena
foto: Dragana Udovičić

Među brojnim zvanicama, našao se i rođeni Brenin brat, Faruk Jahić, koji je svojevremeno učestvovao i u muzičkom takmičenju “Nikad nije kasno”.

Lepa Brena, Faruk Jahić
foto: Printskrin/Instagram

- Moj brat Faruk – napisala je popularna pevačica na fotografiji koju je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Lepa Brena, Faruk Jahić
foto: Printscreen/Prva TV

Podsetimo, Brena je sinoć govorila o prodaji "Granda"

- "Grand" je bio naše dete koje smo gajili svi zajedno 23 godine. Stvorili smo ga našom kreativnošću, istrajnim i napornim radom i sa puno ljubavi. Naši zaposleni ljudi su deo tog tima i zaslužili su svojom odanošću i predanim radom da njima posvetimo jedno veče. Oni su sinoć bili naše zvezde. Pevali smo zajedno, malo plakali... bilo je veoma veselo i emotivno. Lajt motiv je bio - "Hvala, za sve ove godine" - rekla je ona i dodala:

- Bez obzira na to što smo prodali "Grand" uvek ćemo biti deo te priče jer nas vežu ljudi, prijateljstva, uspomene. Mi počinjemo neke druge poslove, ali "Grand" ću smatrati našom kućom u kojoj smo uvek dobrodošli.

Lepa Brena, Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:17

BRENA I POPOVIĆ PRODALI GRAND ZA 30 MILIONA €, PA NAPRAVILI ŽURKU Okupili pola estrade, Boba KITI muziku, a Prijovićka najveselija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track