01:41

POPOVIĆ MI JE BIO KAO OTAC, SA BRENOM NISAM IMALA NIKAKAV ODNOS! Milica Todorović progovorila o Grandu: Zovem ga u pola noći!

iskrena

POPOVIĆ MI JE BIO KAO OTAC, SA BRENOM NISAM IMALA NIKAKAV ODNOS! Milica Todorović progovorila o Grandu: Zovem ga u pola noći!

Stars -

Pevačica Milica Todorović prisustvovala je proslavi povodom prodaje "Granda", gde je zajedno sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom proslavila.

Saša Popović, Lepa Brena
foto: ATA images

Ona se prisetila saradnje sa njima i otkrila da li im je ikada tražila pomoć.

- Brenu nikada nisam zvala, prosto nismo stvorile takav odnos, a Sašu uvek. Mogu da ga pozovem u svako doba dana ili noći. On je takav profesionalac, prema svima nama koji smo se takmičili u "Zvezdama Granda" postavio se kao član porodice, kao otac. Za tog čoveka nikada ružnu reč ne mogu da kažem - rekla je Milica.

Milica Todorović
foto: ATA images

Milica Todorović je, još kao 14-godišnjakinja, odnela pobedu u "Zvezdama Granda", budući da u to doba nisu postojali šou programi kao što su "Pinkove zvezdice" ili "Neki novi klinci", ali je svakako čekala nekoliko godina pre nego što je Saša Popović iskoristio njen puni potencijal i napravio od nje zvezdu.

Saša Popović
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Srbija Danas

Bonus video:

00:14

MILICA TODOROVIĆ VRCKALA ISPRED OGLEDALA, A STRUK NIKAD TANJI: Pokazala ravan STOMAK, a od njenih oblina se diže temperatura!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track