KURIROV PAPARACO! Fudbaler prekratio put za Italiju: Kolarov prespavao let u ekonomskoj klasi!
Foto: Kurir, MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia

ko sav normalan svet

KURIROV PAPARACO! Fudbaler prekratio put za Italiju: Kolarov prespavao let u ekonomskoj klasi!

Stars -

Fudbaler Aleksandar Kolarov izgleda da se baš umorio tokom boravka u Beogradu, pa je zaspao čim je seo u avion za Italiju.

Aleksandar Kolarov
foto: Kurir

Paparaco Kurira je fudbalera fotografisao na letu iz srpske prestonice za Rim. On je među prvima ušao u avion i smestio se u ekonomsku klasu, u red pored prolaza. Koliko je bio umoran, svedoči da je zaspao čim je odložio svoj prtljag i seo na svoje mesto. Probudio se tek kad je avion sleteo u Rim. Pošto je sve vreme nosio masku na licu, njega mnogi nisu prepoznali, pa je tek nakon što su sleteli, shvatili sa kim su putovali, i tada je palo i neizbežno fotografisanje fanova sa svojim fudbalskim idolom.

Podsetimo, u srpskim medijima je vladalo veliko interesovanje za Aleksandrov privatni život. On je do 2019. godine bio u braku sa Vesnom, sa kojom ima dvoje dece. Četiri godine ranije u medijima je kao bomba odjeknula vest da fudbaler i manekenka, koja se sada bavi dizajnom haljina, Kristina Mijačević čekaju dete. Tek dva meseca od porođaja Kristininog porođaja, fudbaler je rešio da prizna sina i da mu da svoje prezime. Pričalo se i da je njegova supruga preko ove afere prešla, ali da kada je saznala da se viđa sa Italijankom Kristinom Bućino, odlučila je da pokrene brakovorazvodnu parnicu.

Aleksandar Kolarov
foto: Kurir

U februaru ove godine je kao bomba u italijanskim tabloidima odjeknula vest da Kolarov uživa u vezi sa Frančeskom Fjoreti, udovicom njegovog kolege Davidea Astorija, koji je preminuo pre tri godine.

Kolarov

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:14

VUJADIN SAVIĆ POKAZAO TRUDNU MIRKU, VIDI SE I STOMAČIĆ! Fudbaler objavio snimak sa privatne žurke, peva im OVA pevačica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track