DUŠICA I ČAVA ŽIVE U ISTOJ ZGRADI NA DEDINJU! Voditeljka za KURIR progovorila o VEZI: Emocije nikada nisu PRESTALE!
Foto: Instagram

prve komšije

DUŠICA I ČAVA ŽIVE U ISTOJ ZGRADI NA DEDINJU! Voditeljka za KURIR progovorila o VEZI: Emocije nikada nisu PRESTALE!

Stars -

Dušica Jakovljević i njen dečko Miloš Čava Dimitrijević žive u istoj zgradi na Dedinju. Oni se nisu sad doselili u istu nekretninu, već tu stanuju već dugo. Voditeljka, s kojom smo razgovarali baš ispred njene zgrade, potvrdila nam je da joj je Miloš komšija, ali je istakla da to ipak nije uticalo da oni obnove vezu

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Instagram

- Malo ste me iznenadili, danas sam jako emotivna, zbog ćerke maturanta. Nisam očekivala ovoliku reakciju javnosti na moje i Miloševo pomirenje i buru pozitivnih komentara. Neko od prijatelja mi je napisao da ljubav uvek nađe put i eto, našla je izgleda. Mi se godinama poznajemo, tačnije devet godina, oduvek su postojale simpatije između nas. Ponovo smo zajedno, a u stvari emocije nikada nisu prestale, samo smo jedno drugom dali malo vremena. Ljubav uvek nađe pravi put - rekla je nasmejana voditeljka "Zadruge". Pre nego što smo sreli Dušicu, razgovarali smo s komšijama, koje su nahvalile voditeljku i bivšeg fudbalera. Rekli su nam da ih već neko vreme stalno viđaju zajedno.

Dušica Jakovljević
foto: Kurir

- Nekako uvek pokušam da sakrijem nešto, ali nikad ne uspem. Ko gleda moje statuse na društvenim mrežama sve mu je jasno. Kada je nešto lepo, možda i ne treba da se krije. Jedna moja drugarica rekla je da smo nas dvoje "jednaki", mi privatno živimo mirnim i povučenim životom. Mi smo se pomirili malo nakon što je u medijima osvanula slika kako Čava ima novu devojku. Interesantno je da se za sve ove godine nikada nismo posvađali, samo smo dali malo prostora jedno drugom - kroz osmeh nam je rekla Dušica, aludirajući na to da je njen sadašnji dečko imao avanturu s Kijom Kockar.

S obzirom na to da se bliži kraj "Zadruge", pitali smo Dušicu kako planira da provede leto i da li će Milošu posvetiti više vremena nego sada, dok traje rijaliti.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Instagram

- Svašta imamo u planu, ali se sada bavim isključivo "Zadrugom", kreće finalna nedelja, tako da sam usredsređena na posao. Nakon poslovnih obaveza imam jedno slavlje kod moje prijateljice. Nadam se da će ovo leto biti uspešno u svakom smislu. Mi se nadamo da će biti ispunjeno putovanjima i da ću se odmoriti sa svojom decom i dečkom, jedva čekam - bila je iskrena Jakovljevićeva.

Dušica Jakovljević
foto: Instagram

kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

01:11

DUŠICA OTKRILA KAKO SE OSEĆALA NAKON ŠTO JOJ JE AUTO DIGNUT U VAZDUH: Pomislila sam na decu, mamu i tatu koji me gledaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track