ROKER BURNE PROŠLOSTI U CENTRU BG! Žena ga optužila za nasilje, u RIJALITIJU nasrnuo na Bojanića, a evo kako danas izgleda FIRČI!
Foto: Printscreen

pojavio se na jednom događaju

ROKER BURNE PROŠLOSTI U CENTRU BG! Žena ga optužila za nasilje, u RIJALITIJU nasrnuo na Bojanića, a evo kako danas izgleda FIRČI!

Stars -

Ivan Fece Firči je bivši je suprug Marine Perazić, a široke narodne mase su ga upoznale nakon što je učestvovao u drugoj sezoni rijalitija "Farma" i rijalitiju "Dvor".

Niame, on je sada uhvaćen na izložbi fotografija Brajana Rašića u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin, a mnogi su primetili da se on nije promenio.

Inače, Firči je ostao upamćen kao neko ko je imao sukobe sa Milošem Bojanićem.

Njihove svađe u rijalitijima "Farma", kao i "Dvor" bile su mučne za gledanje, jer su pale teške psovke, prozivanje porodica, kao i polivanja.

Marina Perazić sa kojom ima dve ćerke i javno ga je optužila za nasilje.

"Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim", govorila je ona za domaće medije.

Ivan Fece Firči
foto: Printscreen/Youtube

Firči je, kako je govorila, umeo i da je vređa.

"Onog trenutka kada sam ga prevazišla, tačnije kada sam prestala da ga volim, nisu me interesovala njegova vređanja. Bilo me je sramota i razmišljala sam o tome kako će sve to uticati na našu decu. Srećna sam, jer sam se spasla otkad više nisam u toj zajednici. Oslobodila sam se svakodnevnog verbalnog zlostavljanja. Kao da sam se ponovo rodila. Od tada datira nova etapa u mom životu. Živim onako kako ja želim, slobodna da se ponašam onako kako meni prija i mislim svojom glavom, odgovorna za svoje postupke kako priliči zreloj, odrasloj osobi", govorila je tada Marina Perazić.

O sukobu sa Milošem Bojanićem je tada rekao - Bilo pa prošlo.

"Ima jedan dobar fazon koji retko ko zna - Bojanić je vešto znao kada je kamera na nama a kada su reklame. Mi smo teoretisali da mu je neko javljao. On je vešto u trenucima kada to nije bilo očigledno gledalištu izgovarao takve gnusobe da to nije normalno. A onda kad se kamere vrate na nas mi se onda njemu suprodstavimo. Ma sjajan je on za rijaliti, dao bog da ostane u nekom do kraja života", rekao je tada je Firči.

Ivan Fece Firči
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:15

IVA GRGURIĆ U VRELOM IZDANJU NA JAHTI: Rijaliti zvezda POKRILA grudi ŠKOLJKAMA, pa pokazala ZADNJICU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja