KARELUŠA PROGOVORILA O OPERACIJAMA: Radila sam GRUDI i USNE, a planiram i BOTOKS! Želja mi je da sredim i NOS, ali se plašim!
Foto: ATA Images

iskrena

KARELUŠA PROGOVORILA O OPERACIJAMA: Radila sam GRUDI i USNE, a planiram i BOTOKS! Želja mi je da sredim i NOS, ali se plašim!

Stars -

Jelena Karleuša važi za jednu od najatraktivnijih i negovanijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, kao i neko ko u svoj izgled ulaže mnogo. Pevačica nikada nije krila da je pobornik estetske hirurgije ako žena ima granicu, a u više navrata je govorila o tome da ima silikone u grudima.

Jelena Karleuša
foto: Ana Paunković

Ipak, da ni ona nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom je i sama priznala i otkrila da šta je još radila na sebi.

Jelena Karleuša
foto: Ana Paunković

- Plastična hirurgija je fantastična stvar. Ako se ne pretera i ako se radi pametno pametno, može da se izgleda fantastično. Pravim plan kako da se bavim ovim poslom narednih 20 godina, a da izgledam ovako, da se ne promenim. Nisam upala u priču o Dorijanu Greju koji želi da zauvek izgleda mlado, ali moj posao je da izgledam dobro. Jedine dve korekcije koje sam radila su grudi i usne. Ali usne nikada nisu bile trajne, nego nešto što mora iznova da se radi. Samtram da sve što je trajno na licu može da ima velike posledice - rekla je Jelena za Kurir i dodala da planira da radi i botoks.

Jelena Karleuša
foto: Ana Paunković

- Nikada nisam radila botoks, ali to nije nešto čime se ja hvalim. Vreme je sad. Nekada je bolje početi na vreme, nego da se dese trajne posledice koje samo radikalnije mogu da se reše. Ušla sam upravo u tu fazu kada je poslednji voz za neku vrstu inervencija - rekla nam je pevačica kroz smeh.

Jelena Karleuša
foto: Ana Paunković

Na pitanje šta bi još uradila na sebi, Jelena je bila iskrena i priznala da joj je želja da operiše nos.

- Moja životna želja je da operišem nos. Ali nisam uradila, jer je na sred lica, plašim se greške. Ono što ću sigurno uraditi u narednom periodu, to su opet grudi. Velike grudi nisu sada toliko in i mislim da ću ih smanjiti. Ono što meni uvek smeta je višak kože, kilograma, celulit, bore - rekla nam je Jelena.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Ana Paunković

Bonus video:

00:25

JELENA KARLEUŠA SE VAKCINISALA U ŠOPING CENTRU: Došla sva u BELOM, otkrila kako se oseća, a evo koju vakcinu je PRIMILA! KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track