00:03

ANA SEVIĆ UŽIVA U RASKOŠI NA MEDENOM MESECU! Pevačica otputovala sa mužem i ćerkom, ovde se BAŠKARI i pokazuje TOP LINIJU! VIDEO

ODMARA SE

ANA SEVIĆ UŽIVA U RASKOŠI NA MEDENOM MESECU! Pevačica otputovala sa mužem i ćerkom, ovde se BAŠKARI i pokazuje TOP LINIJU! (VIDEO)

Stars -

Ana Sević uživa u luksuzu od kada je sa Danielom Nedeljkovićem koji joj ispunjava sve želje, a s obzirom na to da se nedavno i udala za njega i medeni mesec je u skladu sa njihovim načinom života.

Ana i Daniel su sa njenom ćerkom iz prvog braka, Lorenom, i njihovom zajedničkom mezimicom Senom otputovali na odmor, ali ujedno i na njihov medeni mesec.

Destinacija koju je Ana izabrala je jedna od najluksuznijih u Grčkoj. Ana je danas objavila fotografiju iz bazena dok uživa sa ćerkicom Senom, koju je rodila pre sedam meseci. Ova fotografija, osim što pokazuje da Sevićeva uživa na odmoru, otkrila je i da letuju u jednom od najskupljih rizorta na Peloponezu gde su izgrađena najlepša odmarališta.

Ipak, kompleks gde su odseli Ana i Daniel je daleko ispred svih jer osim direktnog izlaza na plažu, ogromnih bazena, raskošnog hotelskog smeštaja, igraonica za decu, najudobnijih soba i spa centra, raspolaže i terenima za golf.

Ana Sević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:15

ANA SEVIĆ IZNENADILA TAJNOM UDAJOM, A SADA USLEDILO I ŠOK-PRIZNANJE: Otkrila ISTINU o braku sa Danijelom! Niko NE MOŽE da veruje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track