OVO JE KATASTROFA ŠTO JE URADIO! Žika Jakšić OGORČEN na Sadika nakon što je pevao o KLANJU SRBA!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

užas

OVO JE KATASTROFA ŠTO JE URADIO! Žika Jakšić OGORČEN na Sadika nakon što je pevao o KLANJU SRBA!

Stars -

Finalista "Zvezda Granda" Sadik Hasanović razbesneo je javnost nakon što je odjeknula vest da je pevao pesme o klanju Srba i slikao se s Naserom Orićem.

Sadik Hasanović
foto: Printscreen

Mnoge poznate ličnosti oglasile su se ovim povodom i osudile njegov potez, a sada je svoj sud dao i jedan od čelnika "Grand" produkcije, Žika Jakšić.

- Ne slažem se sa tim što je uradio. Naravno da je to katastrofa što je uradio. “Grand” je dao zvaničnu izjavu, bezveze je da i ja komentarišem i ne mogu to da činim mimo firme - rekao je Jakšić.

Žika Jakšić
foto: Damir Dervišagić

Inače, "Grand" je sa tim u vezi izdao saopštenje u kome su naveli da ne podržavaju mržnju na nacionalnoj osnovi, ali da je kandidat u vreme kada je izvodio pesmu o klanju Srba bio maloletan i da to nije pevao tokom takmičenja.

Podsetimo, skandal u "Zvezdama Granda" izbio je kada se u javnosti pojavila fotografija takmičara Sadika Hasanovića sa ratnim zločincem Naserom Orićem, ali i kada je otkriveno da je pevao pesme o klanju Srba u Bratuncu.

Sadik Hasanović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kurir.rs/I.B/Informer

Bonus video:

00:29

LEPA BRENA PRODALA GRAND, PA OTIŠLA NA MORE! Pevačica pokazala gde sada UŽIVA, a pogled sa JAHTE je sve ODUŠEVIO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja