00:26

Nastup Baje Malog Knindže u Beogradu

vOLE GA U PRESTONICI

BAJA MALI KNINDŽA NAPRAVIO LOM U BEOGRADU! Ljudi skakali, pevali, veselili se, a neki se i SKINULI DO POJASA! (VIDEO)

Stars -

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindza, uveliko je krenuo sa nastupupima. Poznato je da on najviše nastupa po Srbiji, jer peva patriotske pesme.

Baja Mali Knindža
foto: Kurir Privatna Arhiva

Popularan pevač gde god da zapeva dovede atmosferu do usijanja, kako na privatnim proslavama tako i na koncertima i velikim nastupima. Prošlog vikenda Baja je nastupao u jednoj svečanoj sali za proslave u Zemunu.

Baja Mali Knindža
foto: Printskrin/Instagram

Zbog trenutnih epidemioloških mera, koncert je održao na otvorenom, a bilo je više od 5 000 ljudi. Uz njegove pesme, posetioci su skakali, igrali, pevali, a kako se vidi po snimcima na društvenim mrežama veliki deo njih se i poskidao do pojasa zbog velike vrućine.

Baja Mali Knindža
foto: Printskrin/Instagram

Dok je pevao " Pevaj Srbijo", zapalio je sve prisutne, nadjačavali su se i pevali svi u glas. U jednom trenutku upaljene su i baklje.

Baja Mali Knindža
foto: Printskrin/Instagram

Odmah do bine na kojoj je Mirko pevao, nalazio se sto gde je bila njegova ćerka Smiljana i sin iz prvog braka. Ljiljana Pajčin, o kojoj je Kurir već pisao kao velikoj srpskoj teniskoj nadi, koja živi i studira u Americi, pratila je nastup svog oca preko interneta.

Baja je nastup završio sa pesmom Arija Nebeska i bacio publiku u dodatni trans.

Baja Mali Knindža
foto: Kurir Privatna Arhiva

kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

00:38

CECA I BAJA MALI KNINDŽA I NAPRAVILA LOM NA ŽELJKOVIM ROĐENDANU! Zapevali MOREM PLOVI, Veljko i Šijan poskakali! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja