DVE NEVOLJE ISAKA ŠABANOVIĆA! Izgubio u Zvezdama Granda, a onda mu napravili LAŽNI PROFIL i pljuju FANOVE u NJEGOVO IME! (FOTO)
Foto: Printscreen

NAMEŠTALJKA NA TVITERU

DVE NEVOLJE ISAKA ŠABANOVIĆA! Izgubio u Zvezdama Granda, a onda mu napravili LAŽNI PROFIL i pljuju FANOVE u NJEGOVO IME! (FOTO)

Stars -

Prethodnih nekoliko dana, na Tviteru se odigravala prava drama, i to zbog statusa na profilu, za koji se mislilo da pripada Isaku Šabanoviću, drugoplasiranom takmičaru u ovogodišnjem takmičenju za "Zvezde Granda".

Isak Šabanović
foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

Naime, jedan od korisnika ove društvene mreže je na sam dan finala, napisao da će se obesiti ako bude pobedio Milijev kandidat, za koga se već mesecima špekulisalo da je jedan od glavnih favorita u takmičenju.

- Pobedi li Isak, otrovaću se ispred Grandove zgrade - glasio je ovaj tvit.

Isak Šabanović
foto: Printscreen/ Twitter

Ubrzo je usledio i brutalan odgovor osobe za koju se smatralo da je Isak, jer je pisao sa istoimenog profila.

- Nisam pobedio, jesi li srećan? U usta ti se pos*rem - glasio je odgovor, što je šokiralo brojne Šabanovićeve pratioce.

- Sad mi je takođe drago što nisi pobedio. A bio si kul lik - glasio je samo jedan od komentara.

Ova šokatna prepiska, došla je i do samog Isaka, koji je na svom Instagram profilu, podelio skrinšot ove prepiske i demantovao da je on autor spornog statusa.

- Samo da znate da nemam Tviter. Ovo nije moj profil! - napisao je drugoplasirani takmičar.

Podsetimo, Isak je u intervjuu za Kurir odmah posle finala, istakao da nije razočaran drugim mestom i da je Mahiru poželeo da pobedi, što se i dogodilo.

Mahir Mulalić, Isak Šabanović
foto: Printskrin/Prva

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:42

TVITERAŠI KAŽU DA JE NJEGOV NASTUP NEŠTO NAJBOLJE U ZVEZDAMA GRANDA: Roker zapalio scenu, Marija mu ponudila NEOČEKIVANO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track