KOMŠIJE MARKA GOBELJIĆA RAZVEZALE JEZIK! Otkrile kakva je njegova verenica Kaća Grujić i šta njegovi roditelji misle o PEVAČICI!
Foto: ATA Images

REKLE SVE

KOMŠIJE MARKA GOBELJIĆA RAZVEZALE JEZIK! Otkrile kakva je njegova verenica Kaća Grujić i šta njegovi roditelji misle o PEVAČICI!

Stars -

Marko Gobeljić nedavno je zaprosio pevačicu Katarinu Grujić dijamantskim vereničkim prstenom kojim je bila oduševljena, te je uz suze radosnice pristala da bude njegova žena.

Kako su Markovi roditelji otišli na letovanje, komšija i njihovi prijatelji su ispričali da li su upoznali buduću snaju i kako im se čini izbor njihovog druga.

Marko Gobeljić
foto: Damir Dervišagić, ATA Images

- To je duša jedna, veoma je mila devojka - kažu na početku razgovora.

U kući preko puta fudbalerovih roditelja, živi Markov drug iz detinjstva koji je ponosan na uspeh koji je Gobeljić postigao. Ranije su, kako kaže, igrali fudbal zajedno, a posao ih je kasnije razdvojio.

- Marko je odavno otišao u Beograd, ja ga znam od malena, mi smo zajedno počeli da igramo fudbal u ovoj ulici sa svim komšijama. Tata mu nikada nije dozvolio da propusti trening, on je taj koji ga je kao dečaka baš usmerio gde treba i zato je sada tu gde je. Dok je bio u Kraljevu bio je super, nemam ružnu reč da kažem. Sada kada dolazi, javlja se često. Naši roditelji se druže, evo baš sada su otišli zajedno na letovanje. Iako je uspešan, mislim da ga to nimalo nije promenilo, nije se uobrazio. Uvek se javi kada dođe, uvek je nasmejan, baš kakav je bio i kao mladić. Slava ga nije promenila, ostao je isti onaj Marko koji zove drugove da se vide i druže - kaže njegov prijatelj iz detinjstva Stefan, pa ističe da je Gobelja uvek tu za svoje roditelje.

- Koliko ja znam, on pomaže roditeljima, naravno koliko može, i što se tiče finansija, mislim da je uvek tu za njih. Oni ljudi rade, radi i njegova sestra. Njegov otac radi u jednoj firmi, majka u knjižari, a sestra u elektrodistribuciji.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Printscreen/Instagram

Na pitanje da li je upoznao Grujićevu, on govori da nije imao prilike, ali objašnjava da su mu roditelji preneli sve, a utisak je i više nego odličan. Buduća snaja porodice Gobeljić je “veoma pristojna i divna”.

- Ja, nažalost, Katarinu nisam upoznao. Ona je ovde dolazila nekoliko puta, moji roditelji su je upoznali. Kažu da je baš fina devojka, majka je oduševljena njom. Rekli su mi da je Kaća uvek nasmejana, baš kao i Marko, tako da su se njih dvoje baš našli - priča drug sa osmehom na licu.

Markove komšije kažu da fudbaler često dolazi da vidi roditelje, naravno, koliko mu to obaveze dozvoljavaju. Ističu da je Katarina sa verenikom dolazila nekoliko puta u njihov kraj.

Katarina Grujic, Marko Gobeljic
foto: Instagram

- Markovi roditelji su fini i čestiti ljudi, a Mare je divan momak. Raduje nas njegov uspeh i to što potiče baš iz ove sredine, da je naš komšija i da nas predstavlja u najlepšem svetlu. Marko najviše vremena provodi u Beogradu, ali često i dolazi ovde da vidi svoje. Ima ovde i drugove, prijatelje, ovde je odrastao. Kada god mu vreme dozvoli, on dođe ovde da bude sa drugovima i roditeljima. Marko je nekoliko puta dolazio ovde sa svojom verenicom Katarinom - rekao je kroz osmeh njegov stariji komšija koji živi u istoj ulici.

Gobeljićeva sestra od strica kaže da nije imala priliku da upozna snaju, jer je svaki put bila odsutna od kuće kada bi ona došla, te da joj je mnogo krivo što se nisu srele. Ali, dodaje ona, njeni roditelji su je upoznali i impresionirani su. Majka je obožava, jer ju je i ranije slušala, pratila ju je od početka karijere.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Printscreen

Kurir.rs/24sedam/M.M.

Bonus video:

00:34

ALE, ALE, ALEO, GOBELJA SE VERIO: Katarina Grujić dobila PRSTEN, pa pevala na uvce NAVIJAČKE PESME vereniku u transu! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track