ALEKSANDRU NERVIRAJU PRIČE DA TRAŽI SPONZORA: Sama plaćam renoviranje stana! Imam PARA, a moje reklame su SKUPE!
Foto: ATA images

pravda se

ALEKSANDRU NERVIRAJU PRIČE DA TRAŽI SPONZORA: Sama plaćam renoviranje stana! Imam PARA, a moje reklame su SKUPE!

Stars -

Zahvaljujući velikom broju pratilaca na društvenim mrežama, Aleksandra Subotić zarađuje dosta novca reklamirajući razne proizvode. Ipak, kada se sponzori povuku, rijaliti učesnica se sama nudi i poziva ih da joj se jave za saradnje.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Red Tv

Pre nekoliko dana Aleksandra je najavila putem Instagrama da svom tati Karađorđu Subotiću sprema iznenađenje, renoviranje i opremanje stana. Tada je pratiocima postavila pitanje da li bi voleli da prate iz dana u dan kako teku radovi i sve to kako bi privukla firme za izvođenje radova i salone nameštaja da joj se jave.

Aleksandra Subotić, Karađorđe Subotić
foto: Damir Dervišagić

- Da li bi vam bilo zanimljivo da gledate renoviranje stana u kome živi moj tata? Razmišljala sam da ga iznenadim - napisala je ona.

Međutim, kako joj se niko od sponzora nije javio, Aleksandra je nekoliko dana kasnije pribegla perfidnijem načinu traženja finansijera. Ona je odlučila da ih sama pozove za saradnju. Njoj je navodno neko od pratilaca postavio pitanje na Insta storiju kada planira da počne sa opremanjem stana, a Subotićeva je kao iz topa odgovorila.

Aleksandra Subotić
foto: Instagram

- Tako je. Uskoro planiram da počnem s tim projektom. Još jednom bih pozvala sve firme koje se bave renoviranjem i proizvodnjom nameštaja u DM (direktna poruka) da mi se jave - napisala je Aleksandra.

Kada su je na društvenim mrežama napali kako želi da renovira tatin stan za džabe, te da traži od salona nameštaja da joj obezbede sve, a da će ih ona zauzvrat reklamirati, oglasila se i ona.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

- Ja sam neko ko se bavi marketingom, reklamiranjem prizovoda i moja cena je jako skupa. Meni su se i ranije, kada sam najavila da ću renovirati stan, javljali razni ljudi, ali ja sam ih odbijala. Imam novca za renoviranje i uložiću ga u to, a ovime sam htela da dam šansu i učinim uslugu nekim firmama da dođu do izražaja. Da ih izreklamiram. Nisam imala nameru da mi neko radi besplatno bilo šta - rekla je Aleksandra za Kurir.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen RED tv

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

01:46

ALEKSANDRA SUBOTIĆ PROGOVORILA O ANI KORAĆ I DAVIDU! Otkrila sve o ljubavi i odnosu sa MAJKOM Ljubom Pantović! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track