ŽESTOK MOMAK NA SNIMANJE SCENIRANJA DOŠAO U ŠORTSU ZA KUPANJE: Kristijan zbog hiljade sklekova ne može da obuče košulju
Foto: Nemanja Nikolić

Šok stajling bivšeg zadrugara

ŽESTOK MOMAK NA SNIMANJE SCENIRANJA DOŠAO U ŠORTSU ZA KUPANJE: Kristijan zbog hiljade sklekova ne može da obuče košulju

Stars -

Kristijan Golubović ne prestaje da šokira gde god da se pojavi. Ovoga puta nekadašnji žestok momak je na snimanje emisije "Sceniranje", koja se emituje nedeljom od 20 sati na Kurir televiziji, došao kao na plažu, u šorcu za kupanje i sportskoj majci, s kapom na glavi. Međutim, kada je ugledao voditeljku Ljiljanu Stanišić, shvatio je da mu autfit nije bio primeren za najgledaniju emisiju na našoj televiziji.

Kristijan Golubović
foto: Nemanja Nikolić

- Vidi kako si ti lepo obučena, a ja ko neki djilkoš. Šta sad da radim? Nije u redu ovako da sedim, nisam znao da je ovo na svetskom nivou. Tek sam izašao iz "Zadruge", nisam znao da imate ovako dobru televiziju - rekao je Kristijan.

Kristijan Golubović
foto: Nemanja Nikolić

Naša novinarka mu je ponudila da odabere adekvatnu košulju i pantalone u garderoberu televizije, što je on prihvatio. Ali uzalud, jer mu nijedna veličina nije odgovarala. Kristijan je isprobavao kombinacije, međutim, sve mu je bilo malo.

  1. Kristijan Golubović
    foto: Nemanja Nikolić

- Ne vredi, ja sam ogroman, ovo je za Italijane, nema ovde ništa za mene. Pantalone ne mogu da navučem ni do kolena - zaključio je Kristijan. Kada je voditeljka videla da od promene stajlinga za Golubovića nema ništa, dozvolila mu je da svoju životnu priču podeli sa našim gledaocima kako je i došao - u šorcu za kupanje i majci, ali je kapu morao da skine.

J. Stuparušić, foto Nemanja Nikolić

Bonus video:

00:07

RADA MANOJLOVIĆ UŽIVA U LUKSUZU: Šuškalo se da je pevačica pred BANKROTOM, a ona se ovde BAŠKARI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track