NISAM SE JOŠ PRESELIO, ALI IDEM U ŠVAJCARSKU! Darko Lazić iskreno o novom poslu i ODNOSU sa Marinom, a evo šta je rekao o Barbari!
Foto: Printscreen/Instagram

otkrio

NISAM SE JOŠ PRESELIO, ALI IDEM U ŠVAJCARSKU! Darko Lazić iskreno o novom poslu i ODNOSU sa Marinom, a evo šta je rekao o Barbari!

Stars -

Folker Darko Lazić otvorio je dušu o planovima da se odseli iz Srbije, o odnosu sa Marinom, ali i o novoj devojci Barbarom Bobak.

Kada je u pitanju selidba u inostranstvo, deluje da je pevač odlučio:

- Nisam se još preselio, u Švajcarsku ću, jedva čekam. Hoću da pokenem sebi neki posao, moj plan je da otvorim restoran.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Lazić tvrdi da je sa bivšom partnerkom Marinom Gagić u dobrim odnosima, a o novim ljubavima ne želi da priča.

- Kad dođe vreme znaće se. Sa Marinom sam u normalnim odnosima, okej je. Jednostavno imamo dete i brinemo o njemu, on je najbitniji, sve ostalo je nebitno - rekao je Darko, a na pitanje da li je istina da želi da se pomiri sa Gagićevom poručio je:

- To je nešto naše, to samo mi možemo da znamo, ne bih da iznosim detalje.

Mediji bruje da je Lazić u vezi sa pevačicom Barbarom Bobak (23), učesnicom "Zvezda Granda", a on na te navode nije hteo da odgovori, već je na pitanje u kakvim su odnosima kratno poručio:

- U najboljim!

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Pritnscreen

kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:07

LAZIĆ SE NE ODVAJA OD NOVE DEVOJKE! Barbara ga snimala na AERODROMU, a ono što je on RADIO je nasmejalo sve do SUZA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track