ZORANNAH I RUŽA NE MOGU BEZ KOKTELA: Razvale se od ALKOHOLA, pa trče na INFUZIJU!
Foto: Printscreen, Stefan Stojanović, Shutterstock/Africa Studio

uzor omladini

ZORANNAH I RUŽA NE MOGU BEZ KOKTELA: Razvale se od ALKOHOLA, pa trče na INFUZIJU!

Stars -

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, i Ruža Rupić svoju blogersku i influensersku karijeru započele su služeći kao primer i inspiracija velikom broju devojčica i tinejdžerki. Ipak, kad su dostigle željenu popularnost, prestale su da paze kako se ponašaju i šta objavljuju na društvenim mrežama, između ostalog pokazuju i to da im je posle svake žurke i konzumiranja alkohola potrebna infuzija.

Kontra šou, Zorana Jovanović Zorannah, Zorannah
foto: Stefan Stojanović

Nije retkost da poznate ličnosti nakon napornih turneja i nastupa pribegnu ovom vidu prve pomoći, što je sasvim opravdano u situacijama kad su iscrpljene. Međutim, neki od njih su to počeli da zloupotrebljavaju, baš poput Zorane, koja je na vitaminima i koktelima bar jednom u nedelju dana. Ona se nedavno, nakon što je stigla na Mikonos na letovanje, pohvalila na Instagramu kako joj je jutro posle naporne žurke trebalo nešto da je vrati. Zato je ponosno snimala kako ona i prijateljica u apartmanu primaju koktel vitamina da bi mogle da funkcionišu.

Zorannah, Zorana Jovanović Zorannah
foto: Printskrin/Instagram

- Došao je da nas oživi i da nam vrati energiju - napisala je ispod snimka Zorannah.

Kontra Show, Kontra šou, Ruža Rupić
foto: Stefan Stojanović

Sličnom rešenju pribegla je i Ruža, koja se umorila, kako je napisala, pripremajući novi projekat i pesmu. Zbog velikih vrućina, napora i umora, pevačica je završila na infuziji a da bi se osvežila dobila je sve vitamine koji su potrebni da joj organizam bude jači. Interesantno je da je baš veče pre toga na Instagramu objavljivala slike iz izlaska, pa se pretpostavlja da je preterala sa alkoholom.

Ruža Rupić
foto: Instagram

To su primetili i njihovi pratioci, pa su osudili i Zoranu i Ružu, te im poručili da paze šta konzumiraju i u kojim količinama. Drugi su se pitali kako njima ništa ne treba nakon burne noći pune alkohola.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track