LICE SI ISFOTOŠOPIRALA, A NOGE SI ZABORAVILA! Zorannah objavila sliku u kupaćem, fanovi odmah ZAPAZILI OVO i osuli po blogerki!
Foto: Printscreen/Instagram

au!

LICE SI ISFOTOŠOPIRALA, A NOGE SI ZABORAVILA! Zorannah objavila sliku u kupaćem, fanovi odmah ZAPAZILI OVO i osuli po blogerki!

Stars -

Blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah godinama unazad je na meti zbog fizičkog izgleda.

Naime, ona nikada nije otrkila koje je sve estetske korekcije radila na sebi, sem što je nedavno snimala video u kome je pokazala intervenciju uveđanja grudi.

Zorana Jovanović Zorannah
foto: Printscreen/Instagram

Ona je u par navrata istakla da nije savršena, ali na Instagramu se i te kako predstavlja. Pored toga što veoma vodi računa o slikanju, mnogi komentarišu da previše uređuje fotografije u fotošopu.

Sada je na Instagramu objavila set fotografija sa odmora, u vrlo provokativnoj pozi, a pored svih komentara prethodnih godina da smanji korišćenje fotošopa, mnogima promakla činjenica da joj se sada na telu vide strije.

Ispod objave su ubrzo nastali brojni komentari.

"Lice isfotošopirala, a noge zaboravila", "Zaustavi se dok možeš da sačuvaš lepotu", "Smanji fotošop", pisali su njeni pratioci ispod objave.

Zorana Jovanović
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:04

ŠUŠKA SE DA JE ZORANNAH PRED BANKROTOM, A ODAKLE JOJ PARE?! Blogerka otišla na letovanje, evo gde je pobegla iz SRBIJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track