KO JE ZAISTA POBEDNICA NADICA? Kijina majka 30 godina radi u restoranu, sama je odgajala ćerku i u mladosti se bavila OVIM SPORTOM
Foto: Nemanja Nikolić

SVI DETALJI

KO JE ZAISTA POBEDNICA NADICA? Kijina majka 30 godina radi u restoranu, sama je odgajala ćerku i u mladosti se bavila OVIM SPORTOM

Stars -

Nadica Zeljković, majka pevačice Kije Kockar i pobednice prve "Zadruge", sve vreme je bila podrška svojoj ćerki i tokom tog perioda često je davala izjave i intervjue, zbog čega se njeno ime često pominjalo u javnosti.

U septembru 2020. odlučila je da se i sama oproba kao učesnik rijalitija i ušla je u "Zadrugu 4" u kojoj je sinoć i pobedila.

Nadica Zeljković, Kristina Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

Nadica Zeljković rođena je 14. decembra 1961. godine, i ove godine će proslaviti 60. rođendan. Čitav radni vek provela je kao konobarica, i to u istom restoranu. U jednom ugostiteljskom objektu u Zrenjaninu radi već 30 godina, a iako se šuškalo da će nakon rijalitija otvoriti svoj restoran, Nadica je izjavila da to nema u planu, te da će nastaviti da radi kao konobarica.

- Nekoliko najlepših trenutaka doživela sam prilikom proslava osamnaestih rođendana, veridbi ili čak i svadbi. Naime, nekoliko puta se desilo se da mi slavljenik priđe i kaže kako se seća kada sam ga kao malog hranila supom na kašikicu. Eto to su neprocenjivi trenuci. Ovaj posao možete da volite ili da ga uopšte ne radite. Mislim da ne kažem ništa novo time da se komunikacija i ljubaznost prema gostima, ljudima uopšte, ne uči, nego je imate ili nemate - rekla je Nadica jednom prilikom.

Nadica Zeljković
foto: ATA Images

Nadica je Kiju rodila 1989. godine, a sa njenim ocem Milošem Kockarom rastala se kada je Kija bila veoma mala. Miloš Kockar preminuo je 2018. godine, tokom Kijinog učešća u "Zadruzi 1".

Nadica se, inače, godinama bavila gimnastikom kada je bila mlada, a bila je i državna prvakinja u gimnastici.

- Kija mi je rekla da budem opuštena. Rekla mi je da budem normalna, nije mi rekla ni strategije. Ja sam žena kao mačka, uvek stanem na noge. Ipak sam ja Nadica konobarica - rekla je Nadica pred ulazak u "Zadrugu 4", u kojoj je na kraju i pobedila i osvojila nagradu od 50.000 evra.

Nadica Zeljković, Kristina Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:32

PRVI INTERVJU POBEDNICE NADICE ZELJKOVIĆ! ZAVRŠILA U SUZAMA: Posle ovoga ću ponovo biti KONOBARICA, sve je za KIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja