00:18

Fran Pujas dosao da smiri Ša ,pa ušao u konflikt sa obezbedjenjem

ne miruju

SUZE, SVAĐE I TUČE ZA KRAJ ZADRUGE! Tara plakala zbog Đedovića, a evo zašto je FRAN IMAO OKRŠAJ SA OBEZBEĐENJEM!

Stars -

Zabava koju je Pink televizija organizovala povodom završetka četvrte sezone rijalitija bila je mnogo uzbudljivija nego finalno veče, ali gledaoci većinu događaja nisu mogli da vide na ekranima. Zato smo mi bili tamo i sve to fotografisali

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Nemanja Nikolić

Čini se da je celo veče bilo puno tenzije, čekalo se samo gde će da se pojavi problem, pa nas ne čudi što su baš Marko Đedović i Tara Simov bili akteri sledećeg sukoba. Nenad Aleksić Ša je došao u pratnji svoje devojke Tare i pokazao da su ipak uspeli da pređu preko svega u svom odnosu i da je njihova ljubav jača od "zlih jezika", kako su istakli. Marko Đedović je odmah po dolasku razgovarao s Tarom, posle svega što se između njih desilo, posebno posle njihove svađe u studiju na finalnoj večeri. Neko vreme oni su razgovarali, a onda se Tara rasplakala i krenula prema tunelu koji vodi ka izlazu sa imanja u Šimanovcima. Za njom je pošao i Nenad da je teši, a ona je samo želela da njih dvoje odu kući. Tada je izašao Marko Đedović, koji je rekao bivšoj drugarici da je konačno vreme da porazgovaraju bez bubica. Razgovor se mirno odvijao neko vreme, ali je posle toga eskalirao sukob i moralo je da reaguje obezbeđenje.

Zadruga žurka, Marko Đedović
foto: Nemanja Nikolić

- Ne znam šta se tačno dešava, oni moraju da razgovaraju i da reše ovo. Sada oni pričaju ko je lagao, ko je koga prodao. Klasična zadrugarska priča o vraćanju snimka. Iskreno, jedva čekam da odem kući s Tarom - kratko nam je rekao Ša i time demantovao glasine da je sukob nastao zbog Tarinog bivšeg dečka Matije Matijević.

Zadruga žurka, Tara Simov
foto: Nemanja Nikolić

U tom trenutku Tara je krenula ka kolima, ponovo se posvađala s Đedovićem, ali je dotrčao Fran Pujas kako bi bio uz svog prijatelja iz rijalitija Nenada. Ša, Tara i Đedović raspravu su nastavili kod kola, gde je Fran imao sukob sa obezbeđenjem. Hrvat je popio koju čašicu više pa je bio uporan u nameri da pruži podršku prijatelju, ali ga je obezbeđenje izguralo s parkinga i odveli nazad na žurku.

Fran Pujas
foto: Printscreen/Zadruga

Kako je noć odmicala tenzija je bila sve veća. Filip Car je u jednom trenutku bio veoma besan i spreman na sukob, ali ga je njegova devojka Mina Vrbaški zaustavila. Jedan od pijanih gostiju vulgarno je dobacivao Mini, a potkačio je i Cara, koji je hteo da se obračuna s njim, mada na kraju nije došlo do tuče.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Zadruga

kurir.rs/ Ana Denda / foto: Nemanja Nikolić , Nikola Anđić

Stars Dodatak
foto: Kurir

Bonus video:

02:09

TOTALNI HAOS! KRISTIJAN U KLINČU SA ČLANOM OBEZBEĐENJA: Svi se uplašili i razbežali, a Golubović kao FURIJA! (KURIR TV) Aa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track