KIJA KOCKAR I MAMA NADICA UZELE SU ZAPRAVO 250.000 €: Pobednice rijalitija ulagale PAMETNO, ovo su svi detalji!
Foto: Nemanja Nikolić

MALO KO ZNA

KIJA KOCKAR I MAMA NADICA UZELE SU ZAPRAVO 250.000 €: Pobednice rijalitija ulagale PAMETNO, ovo su svi detalji!

Stars -

Kristina Kija Kockar i Nadica Zeljković su od "Zadruge" zaradile čak 250.000 evra, a najveći deo novca pametno su potrošile.

One su, naime, većinu para dale za nekretnine.

Kristina Kija Kockar, Kija Kockar, Nadica Zeljković
foto: Damir Dervišagić

- Kija je ušla u prvu "Zadrugu" u novembru 2017. godine, da bi se pred kamerama suočila sa tadašnjim mužem Slobom Radanovićem, koji ju je prevario sa Lunom Đogani. Bivša stjuardesa je od "Pinka" tada unapred uzela 20.000 evra, a kasnije je od honorara zaradila još 50.000 evra. Kao pobednica je osvojila i ček od 50.000 evra, pa je iz rijalitija izašla bogatija za čak 120.000 evra! U međuvremenu je počela da nastupa po klubovima, pa je dodatno uvećala zaradu, te je uspela da kupi dva stana, jedan u Beogradu, a jedan u Zrenjaninu - navodi dobro obavešten izvor koji je blizak produkciji rijalitija.

- Nadičin honorar je bio 2.000 evra nedeljno, pa je za deset meseci uzela 80.000 evra. Kao pobednica dobila je ček na 50.000, tako da je ukupno zaradila 130.000 evra. Obećala je da će glavnu nagradu pokloniti Kiji, kao i da će nastaviti da radi kao konobarica. Nadica živi sa svojom majkom, a već tri godine ne podiže njenu penziju. Troše novac koji je Kija zaradila u "Zadruzi 1". Tako je Nadica za sve ovo vreme uštedela više od 8.000 evra, koje "leže" na majčinom računu - dodaje pomenuti izvor.

Nadica Zeljković, Kristina Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track