ŠOK! BIVŠA ŽENA ŠA OBJAVILA PRVU FOTKU SA TOMOVIĆEM: Ivana otišla u Crnu Goru, sad uživa u Vladimirovom NARUČJU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

DA LI SU U VEZI?

ŠOK! BIVŠA ŽENA ŠA OBJAVILA PRVU FOTKU SA TOMOVIĆEM: Ivana otišla u Crnu Goru, sad uživa u Vladimirovom NARUČJU! (FOTO)

Stars -

Bivša žena repera Nenada Aleksića Ša konačno je upoznala Vladimira Tomovića sa kojim je stupila u kontakt kada ju je muž prevario u rijalitiju sa Tarom Simov.

Tomović i Aleksićeva bivša tvrdili su da između njih nema ništa, čak su se uključili i u jedan lajv zajedno i demantovali da su u vezi, ali do sada se nisu uživo upoznali. Ivana je otišla na odmor u Crnu Goru, tačnije u Bar, gde boravi i Tomović, a očigledno je koliko joj njegovo društvo prija s obzirom na fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Ivana Aleksić, Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

Ivana i Vladimir sada uživaju na njegovim bazenima, a na fotografiji su veoma prisni, pa ju je Tomović uhvatio za koleno.

Inače, Ša je nedavno otkrio da je svašta saznao o bivšoj ženi, kao i da novinari znaju o čemu priča.

"Ostaću malo misteriozan, neću iznositi previše detalja. Ne želim da pričam o njenom odnosu sa Vladimirom Tomovićem, samo želim da razgovaramo i da stavimo stvari na svoje mesto", rekao je on za medije.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Inače, Ivana je otvorila svoj salon na drugoj lokaciji, pa više nije u blizini bivšeg muža, koji je rekao da i dalje želi da obavi razgovor sa njom. Aleksićeva bivša nije se oglašavala što se tiče repera posle njihovog razvoda, pa je izgleda on za nju davna prošlost.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:18

Fran Pujas dosao da smiri Ša ,pa ušao u konflikt sa obezbedjenjem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja