DA SE UDAJETE ČIJU BISTE VENČANICU UZELE? Pogledajte Cecu, Brenu, Priju, Natu i JK na venčanju: Za haljine dale čitavo BOGATSTVO!
Foto: Kurir

ANKETA!

DA SE UDAJETE ČIJU BISTE VENČANICU UZELE? Pogledajte Cecu, Brenu, Priju, Natu i JK na venčanju: Za haljine dale čitavo BOGATSTVO!

Stars -

Svadbe poznatih ličnosti oduvek su privlačile veliku pažnju javnosti. Detalji venčanja često su u žiži interesovanja, od zvanica, do menija i dekoracije, a posebnu pažnju privlači venčanica mlade.

Ipak, neka ranija venčanja naših javnih ličnosti dosta se razliku od ovih danas, što zbog mode iz tog vremena, to i zbog tradicije i običaja koji su u to vreme bili dosta zastupljeniji na srpskim svadbama.

Takođe, venčanice su danas potpuno drugačije, a evo u čemu su se udavale neke od naših najpoznatijih pevačica. Učestvujte u anketi na dnu teksta.

Nataša Bekvalac, Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Shuttertsock/Alexandru Chiriac

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović 1995. godine udala se za Željka Ražnatovića Arkana, a njihova svadba proglašena je "Svadbom decenije".

Svetlana Ražnatović
foto: Printscreen

Ceca se udala u haljini grčkog dizajnera, te je pre svadbe otputovala u Milano kako bi kupila venčanicu. Tada se spekulisalo da je Arkan za njenu venčanicu izdvojio čak 100.000 maraka.

Svetlana Ražnatović
foto: Printscreen

Ovaj model venčanice godinama nakon Cecinog venčanja bio je jedan od najpopularnijih u Srbiji, te su mnoge devojke birale baš takvu haljinu za svoje venčanje.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen

Inače, u njoj se udala i njena sestra Lidija Ocokoljić, a pre 2019. nosila ju je i njena snajka Bogdana Rodić.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
foto: Zorana Jevtić

Jelena Karleuša i Duško Tošić venčali su se na Vidovdan 2008. godine, a pevačica je tada već bila u drugom stanju sa ćerkom Atinom. S obzirom da je Jelena poznata po tome da voli modu i skupcene haljine, ništa drugačije nije bilo ni na svadbenom veselju.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Youtube

Naime, ona je nosila čak tri toalete, a jedna od njih bila je i te kako glamurozna i pratila je liniju njenog tela, te je istakla trudnički stomačić.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Youtube

Lepa Brena sudbonosno "da" suprugu Bobi Živojinoviću izgovorila je u skupocenoj venčanici "Dior", koja je šivena specijalno po njenim merama.

Lepe Brena
foto: Printscreen

Haljina je sašivena od satena i svile, sa ouf rukavima, dok je gornji deo haljine bio od čipke.

Lepe Brena
foto: Printscreen

Njena snajka, Aleksandra Prijović udala se u venčanici istog brenda. Kako su pojedini mediji pisali, ona je za ovu kreaciju iskeširala više desetina hiljada evra.

Aleksandra Prijović
foto: Marina Lopičić

Međutim, to nije jedina haljina koju je Prija nosila na svadbi. Naime, ona je pri kraju večeri odenula je izazovnu haljinu sa resama, optočenu kristalima.

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri propala braka, ali je samo sa Danilom Dačom Ikodinovićem stala pred oltar i obukla belu haljinu.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Njih dvoje su se 2005. venčali u crkvi, a pevačica je tada nosila svedenu venčanicu, dok je na glavi imala dugačak veo od čipke.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:05

ANASTASIJA I CECA BODRE NOLETA! Ražnatovićeva podelila snimak iz vile na Dedinju, ovako majka i ćerka uživaju! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track