TAMARA VOZILA U KONTRASMERU! Milutinovićeva centrom Beograda jurila JEDNOSMERNOM ULICOM! (PAPARACO)
Foto: kurir

napravila prekšaj

TAMARA VOZILA U KONTRASMERU! Milutinovićeva centrom Beograda jurila JEDNOSMERNOM ULICOM! (PAPARACO)

Stars -

Otkako su popuštene pandemijske mere i dozvoljen rad klubova, većina pevača se u punoj meri vratila nastupima i drugim poslovnim obavezama. Među njima je i Tamara Milutinović, koja je pre početka epidemije imala dosta posla, zahvaljujući hitovima koje je objavila.

Tamara Milutinović
foto: Kurir

Ovih dana pevačica ne zna gde udara! Uveče nastupa, a tokom dana juri s televizije na televiziju po Beogradu jer ima dosta gostovanja. U sredu smo je ugledali u centru grada dok je ulazila u automobil i taman kad smo joj prišli da je fotografišemo, ona je već uletela i upalila mašinu. Pomislili smo da će automobil okrenuti i poći niz ulicu, ali ne, Tamara je krenula u kontrasmeru. Svuda oko nje su bili saobraćajni znaci koji jasno pokazuju da je ulica jednosmerna, ali ona nije poštovala pravila. Počela je da maše i izvinjava se ljudima koji su joj trubili iz drugih automobila, a onda je dala gas i pojurila u zabranjenom smeru. Milutinovićeva nije primetila ni nas iako smo joj mahali i zvali je, pa smo je kasnije pozvali za komentar.

Tamara Milutinović
foto: Kurir

- Jako sam žurila (smeh). Naravno da sam bila svesna da je kontrasmer i da je zabranjeno, ali sam morala tako da uradim jer bih zakasnila. Da naglasim, nisam vozila ni 50 metara u zabranjenom smeru, jer je odmah tu bilo skretanje. Inače, uvek poštujem propise i vodim računa o tome da nikoga ne ugrozim u saobraćaju - rekla nam je Tamara.

Tamara Milutinović
foto: Kurir

kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

00:29

TAMARA MILUTINOVIĆ O NOVOM DEČKU FUDBALERU: Darko me je osvojio očima i dušom, divan je! Jako smo srećni!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track