TRUDNA BOJANA SPAS OD VRUĆINE NAŠLA U BAZENU! Ristivojevićeva u sedmom mesecu provela nekoliko dana u Vrnjačkoj Banji!
Foto: Kurir

seksi guza

TRUDNA BOJANA SPAS OD VRUĆINE NAŠLA U BAZENU! Ristivojevićeva u sedmom mesecu provela nekoliko dana u Vrnjačkoj Banji!

Stars -

Bojana Ristivojević je u sedmom mesecu trudnoće, ali i dalje je vrlo aktivna, iako je zvanično na trudničkom odsustvu i trenutno ne vodi jutarnji program na Prvoj TV.

Bojana Ristivojević
foto: ata

Prethodnih dana lepa voditeljka je provela u Vrnjačkoj Banji, gde je uživala na bazenu i u sunčanju. Tih dana je bila paklena vrućina, temperatura je dostizala skoro 40 stepeni, ali trudnoj Bojani ništa nije smetalo. Sve vreme je bila dobro raspoložena, nasmejana i srdačna prema ljudima koji su joj se obraćali. U jednodelnom kupaćem kostimu izgledala je savršeno, njeno zategnuto telo svako je primetio i pohvalio njenu figuru, iako je već u poodmakloj trudnoći. S Bojanom su na bazenima bili njeni prijatelji, s kojima je došla da prisustvuje na festivalu u Vrnjačkoj Banji, koji ona redovno posećuje.

Bojana Ristivojević
foto: ata

Podsetimo, naš paparaco slikao je Ristivojevićevu i pre nešto više od mesec dana, kad je bio njeno poslednje radno jutro pred trudničko odsustvo. Ispratili smo njeno kretanje tada i takođe se uverili da je vrlo aktivna trudnica, s obzirom na to da je celog dana imala obaveze koje je završavala u gradu. U nedavnom intervjuu za Toksik televiziju rekla je da joj trenutno ništa ne smeta u trudnoći, osim vrućina.

Bojana Ristivojević
foto: ata

- Super sam, veoma sam aktivna, malo mi smeta vrućina, ali se trudim da kada je previše vruće, sedim kod kuće pod klimom. Iskreno, mislila sam da ću se ugojiti, pošto dosta jedem i ne ograničavam se, ali to nije slučaj, još držim kilažu pod kontrolom. Falili su mi izlasci i da vidim prijatelje, jer sam poslednjih mesec dana bila u kući - rekla je voditeljka.

Bojana Ristivojević
foto: ata

kurir.rs/ Ljiljana Stanišić

Bonus video:

02:53

LEŽIM POD KLIMOM I JEDEM PO CEO DAN! Bojana Ristivojević otkrila kako provodi TRUDNIČKE DANE i progovorila o imenima za bebu VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja