Najnovije vesti

SNIMA SE FILM O MARINI TUCAKOVIĆ: Hitmejkerka otkrila koja ČUVENA srpska glumica bi bez problema mogla da je GLUMI
Foto: Printscreen/K1

njena životna priča

SNIMA SE FILM O MARINI TUCAKOVIĆ: Hitmejkerka otkrila koja ČUVENA srpska glumica bi bez problema mogla da je GLUMI

Stars

Marina Tucaković je otkrila da će uskoro početi snimanje filma o njenom životu i svemu što je preživela za svojih 67 godina. Čuvena hitmejkerka, koja se godinama bori sa rakom dojke, objasnila je da zbog bolesti ne bi mogla aktivno da učestvuje u filmu, ali da bi smogla snage da se pojavi u nekoliko kadrova.

Marina je priznala da bi jako volela da njen lik i delo tumači glumica Anica Dobra.

- Ona je odlična glumica i mogla bi bez problema da me glumi. Nema ko nije čuo za nju i svi misle da je ona fenomenalna - rekla je Marina.

Anica Dobra
foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Marini je rak dojke dijagnostikovan u februaru 2018. godine i od tada često ide na hemoterapija. Kako je nedavno rekla, stanje je, za sada, nepromenjeno i stalno varira. Nekada se oseća dobro, a nekada potone.

- Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade - rekla je Marina.

Marina Tucaković
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

Goga Sekulić u Sceniranju: Prodala sam kola da bih isplatila pesmu
01:48

Goga Sekulić u Sceniranju: Prodala sam kola da bih isplatila pesmu

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja