PROZIVA GA ZBOG POROKA! Rastin kum se sprda s Lukasom, ANDREA: Bacio si ljagu na udruženje narkomana Srbije
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

ŠOK

PROZIVA GA ZBOG POROKA! Rastin kum se sprda s Lukasom, ANDREA: Bacio si ljagu na udruženje narkomana Srbije

Stars -

Andrea Ančević, venčani kum Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste i njihov bivši vozač, ničim izazvan je prozvao folkera Acu Lukasa na Instagramu. On je napravio post u vidu proglasa, koji je nazvao "Udruženje narkomana Srbije" i direktno potkačio pevača. U njemu stoji da se ovo udruženje, koje zvanično nije registrovano, odriče Vuksanovića.

andrea ancevic
foto: Instagram

- Udruženje narkomana Srbije (UNS) ovim proglasom odriče se Aleksandra Vuksanovića, u narodu i među kolegama narkomanima poznatom pod imenom Aca Lukas. Članovi UNS u svojim biografijama imaju prodaje kućnih aparata, nameštaja svoje i tuđe svojine ne bi li došli do narkotika u kriznim vremenima. Smatramo da je Vuksanović probio najniže kriterijume, samim tim bacio ljagu na naše, iako prilično iskomplikovano i na konstantnom udaru medija i policije časno udruženje. Lukas je bio jedna od vodećih ličnosti kojom smo se ponosili, ali ovo je ispod svake mere. Želimo da istaknemo da je takvo ponašanje ispod svakog nivoa časnog narkomana i kao takvo nije posledica narkotika, već kućnog vaspitanja - navedeno je u Ančevićevoj objavi, a u potpisu stoji: "Ima neko 20 evra".

andrea ancevic
foto: Instagram

Ovim povodom u više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Rastinim i Aninim kumom, ali njegov broj telefona, poznat redakciji, nije bio dostupan. Sa druge strane, Vuksanoviću smo poslali printskrin sa ovim proglasom, on je video poruku, ali nije odgovorio. Lukas i Aca nikad nisu bili u svađi, a folk pevač je čak više puta govorio da podržava rad mladih kolega repera. Pre nekoliko godina održao je zajednički koncert sa sarajevskim dvojcem Džalom Bratom i Bubom Korelijem u Beogradskoj areni.

stampano izdanje 20.07.2021.
foto: Kurir

Ljiljana Stanišić, foto: printskrin Instagram, Zorana Jevtić

Bonus video:

04:43

NIKOLIJA U PRATNJI RELJE IZAŠLA IZ PORODILIŠTA SA ĆERKICOM! Pao i poljubac, reper priznao da je bio ZABRINUT, a evo zbog čega!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track