SVI ZAJEDNO NEMAJU 100 € U DŽEPU, NJIHOVI ŽIVOTI SU ILUZIJA! Pevač raskrinkao ESTRADU, opleo po kolegama i otkrio VELIKU tajnu!
Foto: Nemanja Nikolić

au!

SVI ZAJEDNO NEMAJU 100 € U DŽEPU, NJIHOVI ŽIVOTI SU ILUZIJA! Pevač raskrinkao ESTRADU, opleo po kolegama i otkrio VELIKU tajnu!

Stars -

Pevač Joca Stefanović tokom pandemije korona virusa radio je u Grandu kao tonac, a sada se vratio nastupima i muzičkoj karijeri.

- Planiram da nastavim da radim kao pevač jer nisam tonac, iako to znam da radim. Krenuli su nastupi i ne stižem mnogo da budem tonac i srećan sam zbog toga... Da nisam radio kao tonac radio bih bilo šta drugo jer nisam hteo da sedim kući i da ćekam da mi Bog kaže: "E, ajde sad, druže, može nešto da se radi". Jasno mi je bilo da sam ja taj koji nešto mora da uradi, samo ja mogu da pomognem sebi. Preduzeo sam korake i uradio najnormalniju stvar - rekao je pevač.

Joca tvrdi da uspkos glamuroznim životima koje predstavljaju u javnosti i na društvenim mrežama, mnogi pevači u džepu nemaju 100 evra, te da je njihov život u javnosti iluzija.

- Uprkos tome kako se predstavljaju, nemaju svi 100 evra zajedno. Sve je to iluzija, ovo što ti i ja radimo je iluzija, ljudima se plasira ono što hoće da čuju. Sve što ljudi gledate je jedna velika iluzija i ne znate šta stoji iza toga - ispričao je Stefanović.

Joca Stefanović
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Telegraf

Bonus video:

00:22

MOJU SADAŠNJU PLATU UZIMAO ZA JEDNO VEČE KAO PEVAČ! Joca Stefanović progovorio o novom poslu i finansijama: Nije lako, ali BORI SE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track