00:16

SLAVICA SE VRTI OKO ŠIPKE

Prljavi ples

OVO JOŠ NISTE VIDELI: SLAVICA ĆUKTERAŠ izigravala striptizetu, igrala u brushalteru oko šipke, ŠOK VIDEO

Stars -

Slavica Ćukteraš rešila je da se zabavi i pokaže kako zna da se uvija oko šipke. Ona tako dobro igra da bi joj na umeću pozavidele i profesionalne striptizete. Pevačica je u brushalteru izvodila prljavi ples, čemu svedoči video u čiji posed je došla naša redakcija. Snimak je kratko vreme bio objavljen i na društvenim mrežama, ali je ubrzo sklonjen. Međutim, neko od korisnika Instagrama ga je sačuvao, pa je sada ponovo aktuelan.

Slavica Ćukteraš se vrti oko šipke
Slavica Ćukteraš se vrti oko šipkefoto: printskrin

- Pogodite koja poznata pevačica ima večeras nastup - stajalo je u opisu snimka koji je okačen na profilu koji je ubrzo ugašen. S obzirom na to da je snimano iz daleka i da se naslućuje da je Ćukteraševa u pitanju, na narednom storiju je ta osoba i imenom navela pevačicu: - Ajmo, Slavice! Ovim povodom kontaktirali smo i sa pevačicom, koja je odmah znala o čemu se radi. - Ma, to je bilo još pre nekoliko meseci. Išla sam sa svojim prijateljima i saradnicima u taj klub jer smo imali u planu da snimamo spot za moju novu pesmu koja tek treba da izađe. Zezali smo se, što se može videti i na snimku. Isprobavali smo kako bi to izgledalo, ništa spektakularno, nego, pošto sam ja poznata ličnost, to je zanimljivo. Nema nikakve drame, ništa nije rađeno da bi izazvalo kontroverze, ja sam i na svom Instagramu kačila snimke kako vežbam oko šipke. Sve je to bilo u svrhu posla - rekla je ona.

Slavica Ćukteraš
Slavica Ćukteraš foto: printskrin

Izgleda da joj ipak nije svejedno što je usnimljena kako igra prljavi ples: - Ali pošto znam da je zabranjeno snimanje na takvim mestima, neko će morati da snosi posledice - poručila je pevačica. Kako bismo se uverili da govori istinu i da je jedini razlog što je igrala oko šipke to što ima u planu novi projekat, ona nam je dostavila i prepisku s ljudima koji rade u ovom klubu.

Slavica Ćukteraš uvežbava koreografiju za novi spot
Slavica Ćukteraš uvežbava koreografiju za novi spotfoto: printskrin

- Moram da dođem da pogledam još jednom prostor. Snimila bih spot kod vas, jer mi treba striptiz bar - objasnila je Slavica. Iz njihove konverzacije koja je dostupna našoj redakciji jasno se vidi da je pevačici šipka trebala zarad akrobacije za novi projekat koji ima u planu da realizuje.

Ljiljana Stanišić, foto: printskrin Instagram

Bonus video:

00:10

OGROMNO DVORIŠTE SA FONTANOM, KUĆICA ZA PSE: Tamara Đurić pokazala dom gde je ODRASLA, sve u ETNO STILU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track