SAHRANJENA BOJANA JANKOVIĆ: Na večni počinak ispraćena uz svoju omiljenu pesmu VIVA LA VIDA (FOTO/VIDEO)
Foto: Nenad Kostić, Printscreen/Instagram

TUGA

SAHRANJENA BOJANA JANKOVIĆ: Na večni počinak ispraćena uz svoju omiljenu pesmu VIVA LA VIDA (FOTO/VIDEO)

Stars -

Bojana Janković koja je preminula je 19. aprila i za sobom ostavila neutešnu porodicu sahranjena je danas na Novom groblju.

Bojana Janković
foto: Printscreen/Instagram

Njeni najbliži ispratilu su je na večni počinak, a episkop Ilarion održao je poslednji govor. Ispraćena je uz zvuke svoje omiljene pesma "Viva la vida".

02:14

Na večni počinak voditeljka Bojana ispraćena svojom omiljenom pesmom Viva la vida

Vladika Ilarion je nekadašnji glumac poznat po ulozi u seriji "Otvorena vrata" Rastko Lupulović, održao je govor i pomolio se za voditeljku.

- Da svi nastavimo da podžavamo našom ljubavlju i verom Bojanu na tajnom putu sa Bogom. Naše dobra vera njoj je sada potrebna. Tugu koju osećamo je izraz naše ljubavi. Potrebno nam je da prevažiđemo grehe Božjom milošću. Da svi sretnemo jednog dana u carstvu nebeskom, Bojanu obasjanu radošću i vaskrsenjem.

00:09

Ognjen Janković bivši suprug održao govor

Bivši suprug preminule voditeljke održao je potresan govor koji je mnogima izmamio suze. Podsetimo njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima i jedan drugom bili najveća podrška.

- Bila si jedna jedina i neponovljiva. Najbolji ortak, omiljena na poslu. Bila je divna brižna. Ti znaš sve znaš ko nas je i koliko zvao da podeli sa nama neku anegdotu sa tobom. Hvala ti na bezbroj trenutaka i sreće koji na kraju i čine tvoj život. Obožavali si muziku i da igraš. Učiš nas da pobedimo strah zbog prolaznosti. Mi se više ne bojimo ničega, spremni smo za sve što nam sledi. Znam da ti je drago što nas gledaš i slušaš ovde sve zajedno. Bojana, Boko, Boksi, svako je imao omiljeni nadimak za tebe. Mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka. Koliko ćeš nam faliti ti to najbolje znaš, neka te gospod dragi zagrli. Volimo te zauvek.

Bojana Janković, sahrana, sahrana Bojane Janković
foto: Nenad Kostić

Tužna povorka porodice i prijatelja krenula je ga grobu gde će Bojana biti sahranjena. Sestra bliznakinja, Ivana, potpuno neutešno korača dok je pored nje Edin Škorić.

1 / 11 Foto: Nenad Kostić

Supruga pokojnog repera Dalibora Andonova Grua pojavila se na groblju u crnini i odmah prišla neutešnoj porodici voditeljke.

00:12

Danica, žena pokojnog Grua na sahrani kod voditeljke

Voditeljka Dušica Jakovljević i pevačica Katarina Sotirović pri susretu su pale jedna drugoj u zagrljaj i zajednički se isplakale. Njih sve su bile jedne od najbližih prijateljica Bojane Janković.

00:11

Katarina i Dušica neutešne pale u zagrljaj jedna drugoj

Bivši suprug voditeljke je član grupe "Beogradski sindikat" a njegove kolege sa cvećem u ruci došle su da isprate preminulu voditeljku na večni počinak.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

Biljana Obradović dugogodišnja koleginica došla je na Novo groblje, a odmah za njom i Dušica Jakovljević sa kojom je Bojana dogovarala još jedno druženje.

Bojana Janković, sahrana, sahrana Bojane Janković
foto: Uroš Arsić/Mondo

Mnogobrojne ličnosti sa estrade i javnog sveta pristižu u kapelu i izjavljuju saučešće ožalošćenoj porodici.

Među njima su Tijana Dapčević, Viktor Savić, Katarina Sotirović, Ognjen Kajganić, Biljana Obradović, Andija Milošević, Bojanin brat od tetke Vlada Vuksanović i mnogi drugi.

00:23

Biljana Obradović na sahrani

Bojanina sestra bliznakinja je nema od bola stigla na sahranu i primala saučešće od prijatelja i ostale rodbine.

Bojana Janković, sahrana, sahrana Bojane Janković
foto: Nenad Kostić

Edin Škorić neutešan je stigao ispred kapele, a za njim je stigao i glumac Andrija Milošević koji je pružio podršku neutešnoj porodici.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić
00:58

Sahrana voditeljke Bojane Janković

Bivši suprug Bojane, Ognjen Janković je među prvima stigao na Novo groblje, a sa njim i njegova emotivna partnerka Milena Radulović.

Bojana Janković, sahrana, sahrana Bojane Janković
foto: Uroš Arsić/Mondo

Ognjen je u tišini i neutešno ušao u kapelu a pre toga se pozdravio sa prijateljima koji već stigli.

1 / 4 Foto: Uroš Arsić/Mondo

Podsetimo, Bojana se proslavila kao voditeljka Pinkove emisije "City", nakon čega se povukla sa malih ekrana. Nešto kasnije, tri godine je radila kao savetnik za evropske integracije u Ministarstvu energetike, zaštite životne sredine i prostornog planiranja. Bojana je bila 15 godina u braku sa članom "Beogradskog sindikata" Ognjenom Jankovićem i dobila dve ćerkice.

Bonus video:

00:08

Bojana Janković sahrana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track