BIVŠI RIJALITI UČESNIK PODNEO 2 TUŽBE PROTIV KRISTIJANA! Sa Golubovićem je na KRV I NOŽ, a sad otkrio da li ulazi u Zadrugu 5!
Foto: Nemanja Nikolić

netrplejivost

BIVŠI RIJALITI UČESNIK PODNEO 2 TUŽBE PROTIV KRISTIJANA! Sa Golubovićem je na KRV I NOŽ, a sad otkrio da li ulazi u Zadrugu 5!

Stars -

Kristijan Golubović i Rade Lazić nisu u dobrim odnosima još od učešća u "Farmi".

Oni su se tada i fizički obračunali zbog čega je Golubović diskvalifkovan iz rijalitija. Međutim, tenzija nije ublažena ni nekoliko godina nakon obračuna pred kamerama.

Lazić je odgovarao na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instagram, a tom prilikom je otkrio da li će ući u petu sezonu "Zadruge" i šta mislio o svom rijaliti-neprijatelju.

Kristijan Golubović
foto: Nemanja Nikolić

- Što nisi ušao u "Zadrugu 4" da se malo sprdaš sa Kristijanom, baš si mogao? - glasi pitanje i konstatacija jednog od pratilaca.

- Druže, majka priroda se dovojno posprdala s njim - odgovorio je Rade.

- Da li ćeš ući u "Zadrugu 5"? - pitali su bivšeg zadrugara, a on je dao negativan odgovor.

Podsetimo, Lazić je protiv Kristijana podneo krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti.

- Tačno je da je pokrenuta tužba protiv Kristijana Golubovića, tačnije dve tužbe. Ne želim puno da pričam o tome u ovom trenutku, ali dosta je više da slušam razne pretnje i uvrede od tog kompleksaša u čije lovačke priče iz nepričave veruje, izgleda, samo on. Od onog trenutka kada je moje dete i porodicu uzeo u ona lažljiva usta, rešio sam što se u narodu kaže da ga teram do "božije kuće". Sigurno je da ćemo na sudu pored novčane naknade tražiti i zatvorsku kaznu. I ono što je najbitnije sav novac koji dobijem od ovog suđenja ići će u humanitarne svrhe - ispričao je Rade nedavno.

Rade Lazić
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Srbija Danas

Bonus video:

00:14

ČORBA BANKROTIRAO U ZADRUZI, KRISTIJAN OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA SA NJIM: Moram da mu pomognem, nije video SINA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track