OLIVERA JE RADILA SVE DA MU ZAGORČA ŽIVOT DOK MU JE OTAC UMIRAO: Isplivale ŠOK prepiske drugarica NOVE devojke VUKA MOBA?!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

BURNO

OLIVERA JE RADILA SVE DA MU ZAGORČA ŽIVOT DOK MU JE OTAC UMIRAO: Isplivale ŠOK prepiske drugarica NOVE devojke VUKA MOBA?!

Stars -

Reper Vuk Mob danima je u žiži interesovanja i to zbog raskida veridbe sa Oliverom Konatar, koja mu je nedavno rodila ćerku Teonu.

Vuk Mob
foto: Kurir

Kako je Kurir juče objavio, Vuk ima novu devojku Anju iz Crne Gore, a sada se u medijima pojavila navodna prepiska Anjinih drugarica u kojima jedna od njih drugoj otkriva sve detalje njihove emotivne veze koja traje više od dve nedelje.

Vuk Mob, Vukadin Gojković, Olivera Konatar
foto: Printscreen Instagram

- Sedeli su dva dana tamo, on je nju cimao danima, dok nije izašla sa njim. Zaljubila se u njega, ona je dete, skoro je napunila 18 godina. On joj je rekao da je Olivera sve uradila da mu zagorča život, dok mu je otac umirao i da mu oca nije obilazila. Obećao joj je da će biti zajedno svuda, pričao joj je da se nikad nije tako brzo zaljubio. Čak je pričala i na video-pozivu sa njegovom majkom - stoji u prepiskama.

Vuk Mob, Olivera Konatar
foto: ATA Images

- Kaže da je predobar prema njoj, rekao joj je da će zajedno biti ceo avgust, do kraja godine kad ne bude imao nastupe. Rekao joj je da je Oliveru prestao da voli još pre nego što su završili. Oni su zajedno oko dve nedelje i baš izgledaju zaljubljeno. Cura je iz Podgorice, ali su oni u Budvi zajedno. Ona ne sme od svojih, dete je... Kaže da joj je problem šta će da misle o njoj... - otkriva Anjina drugarica u prepisci koja se pojavila u domaćim medijima.

Vuk Mob, Vukadin Gojković
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

02:06

POGLEDAJTE KAKO JE VUK MOB JECAO U PROGRAMU UŽIVO NA KURIR TV! Gušio se u suzama: Život mi je stao 23. juna, moj Bog je UMRO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja