JUGOSLAV KARIĆ VIŠE NE KRIJE NOVU DEVOJKU! Biznismen objavio prvu FOTKU sa izabranicom, drži je za RUKU, Elena pala u zaborav!
Foto: Damir Dervišagić

opa!

JUGOSLAV KARIĆ VIŠE NE KRIJE NOVU DEVOJKU! Biznismen objavio prvu FOTKU sa izabranicom, drži je za RUKU, Elena pala u zaborav!

Stars -

Biznismen Jugoslav Karić nedavno je otputovao u Crnu Goru, odakle se oglasio fotografijom koja je privukla veliku pažnju.

Naime, on je stavio tačku na brak sa Elenom Karić, a sada uživa sa novom devojkom i više ne krije da je zaljubljen. Jugoslav je sada na svom storiju postavio i njihovu prvu zajedničku fotografiju na kojoj se drže za ruke.

Devojka je pozirala okrenuta leđima, dok on gleda u nju i ne skida osmeh sa lica.

Jugoslav Karić
foto: Printscreen

- Divlja lepota - napisao je kraktko on.

Inače, ranije se pisalo da je nova devojka Jugoslava Kaarića manekenka Barbara Ljiljak, a potom su ga spajali i sa advokaticom koju duže vreme poznaje. Ipak, on za sada nije otkrivao identitet nove izabranice.

Jugoslav Karić, Elena Karić
foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, Elena i Jugoslav Karić prošle godine doneli su odluku da se razvedu i od tada žive na dve različite adrese. Ona od tada uživa u vezi sa fotografom Dušanom Reljin, koji je i potvrdio njihovu vezu.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:57

Danijela Karić i Ivan Mileusnić o nesreći koja ih je zadesila u DUBAIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track