ISPLIVALA STARA FOTKA DARKA I BARBARE! Pričala da se kratko poznaju, pa objavila sliku staru 11 GODINA: I tada je postojala HEMIJA
Foto: Printscreen/Instagram

hit

ISPLIVALA STARA FOTKA DARKA I BARBARE! Pričala da se kratko poznaju, pa objavila sliku staru 11 GODINA: I tada je postojala HEMIJA

Stars -

Darko Lazić nakon raskida sa Marinom Gagić, uplovio je u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak.

Iako su se mnogi čudili kako je Darko tako brzo našao novu devojku, sada se pojavila njihova stara fotografija iz 2009. godine, te je jasno da se njih dvoje poznaju godinama unazad.

Naime, Barbara je na svom Instagramu podelila sliku sa Darkom koja je nastala pre 11 godina i njihovu novu fotografiju, a uz to je napisala sledeće:

- I 2009. godine se videla ta hemija.

Darko je odmah ovu objavu podelio i na svom storiju, te je dao do znanja svojim pratiocima da uživa u ljubavi sa novom izabranicom.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Barbara Bobak nedavno je ispričala da Darka kratko poznaje, ali da im je za sada sjajno u vezi.

- Mi se kratko poznajemo, ali dečku ne mogu da nađem zamerke. Gde god da se pojavi, kao da obasja prostoriju. Slični smo, ja duže izdržim pod vodom nego u kući, radimo isti posao. Za sada je sve super, često se viđamo - rekla je ona za Svet.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:09

DARKO LAZIĆ OVAKO PROVODI VREME SA NOVOM DEVOJKOM: Pevač i Barbara okrenuli PILIĆE NA RAŽNJU, a evo ko im pravi društvo! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track