NEĆEMO DA DETALJIŠEMO: Jelena Pešić progovorila o odnosu sa Carem, a Milica Kemez će se iznenaditi kad čuje šta joj je PORUČILA!
Foto: Printscreen/Instagram

RASPOLOŽENA

NEĆEMO DA DETALJIŠEMO: Jelena Pešić progovorila o odnosu sa Carem, a Milica Kemez će se iznenaditi kad čuje šta joj je PORUČILA!

Stars -

Susret Jelene Pešić i Filipa Cara se očekivao sve od trenutka kada ga je ona pohvalila na "Karaoke obračunu".

Njih dvoje su se sinoć našli na jednom splavu, a sa svojim pratiocima su podelili fotografiju koja je izazvala burne reakcije.

Mina Vrbaški, Careva doskorašnja devojka, saznala je za ovaj susret, pa je Jeleni i Filipu poželela sreću. Međutim, Milica Kemez, koja je takođe bila gost, potkačila je svoju nekadašnju drugaricu, na koju je, čini se, i dalje ogorčena.

Mina Vrbaški, Filip Car
foto: Printscreen

- Baš čudno, Jelena Pešić. Jelena se uvek nađe kad je tako neka situacija za vraćanje udarca, kao da sedi u nekom žbunu i čeka... Ja mislim da Minu ne interesuje Car, da je bila svesna da ničega neće biti. A sada pitanje je i da li Jelenu interesuje Car i obrnuto. Mislim da sa jedne strane ima rijalitija, ne znam sa čije - poručila je Milica.

Jelena je sada otkrila kako se provela sa Carem.

Jelena Pešić
foto: Printscreen

- S obzirom na to da je Car uvek imao reči hvale za mene, kao i ja za njega, bilo je očekivano da ćemo popiti piće. Bili smo na splavu, pričali o svemu, nećemo da detaljišemo, bolje za sve (smeh). Šalim se, a i vi znate da ja pravu istinu sačuvam uvek samo za sebe (smeh) - napisala nam je Jelena, pa nastavila:

- Inače, Filip je sinoć bio sušta suprotnost od onog kakav je bio u Zadruzi. Možda nije do njega... Fin, raspoložen, prijatan, i dalje imam lepo mišljenje o njemu - dodala je Pešićeva.

Jelena je kratko prokometarisala i Kemezovu.

- Što se tiče komentara Milice Kemez, u pravu je za sve i baš je bila lepa sinoć - poručila je Jelena.

Milica Kemez
foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja