ISPLIVALI NOVI DETALJI SERIJE O ACI LUKASU Otkriveno koja glumica će igrati folkerovu MAJKU, a Sonju će glumiti BIVŠA ZADRUGARKA?!
Foto: Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

kafana na balkanu

ISPLIVALI NOVI DETALJI SERIJE O ACI LUKASU Otkriveno koja glumica će igrati folkerovu MAJKU, a Sonju će glumiti BIVŠA ZADRUGARKA?!

Stars -

Od jeseni kreće snimanje serije o životu Ace Lukasa "Kafana na Balkanu", koja će se snimati po njegovoj autobiografskoj knjizi.

Jedna od glavnih uloga pripašće upravo Lukasu, koji će glumiti sebe, a njegovog oca Vuksana Vuksanovića tumačiće Mima Karadžić, saznaje Kurir.

Aca Lukas, Mima Karadžić
foto: Marina Lopičić

Kako se sada spekuliše, lik njegove majke navodno će tumačiti glumica Mirjana Karanović.

- Uskoro će početi snimanje serije, još uvek nije odabran ceo tim, ali u toku su pregovori za saradnju sa bitnim ljudima u svetu glume. Jednu od vodećih uloga navodno bi trebalo da ima Mirjana Karanović, koja će, ako sve bude po planu, glumiti Lukasovu majku. S obzirom na njenu karijeru i talenat, ona je jedna od retkih koje bi ovu ulogu uspele da iznesu - rekao je Izvor i dodao:

Mirjana Karanović
foto: Printscreen/Instagram

- Još uvek nisu odabrani glumci za sve uloge, glavni glumci se biraju do kraja avgusta, a ostali do sredine septembra. Poznato je da će uz Mirjanu Karanović vodeće uloge imati i Vuk Kostić, Andrija Kuzmanović, kao i Kaja Žutić i Nenad Jezdić - otkrio je.

Takođe, pojedini mediji prenose da će lik folkerove bivše žene Sonje Vuksanović pripasti pobednici rijalitija "Zadruga, Kristini Kiji Kockar.

Kija Kockar
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/I.B/Alo

Bonus video:

00:28

ZBOG TOGA SAM 5 MESECI BIO U ZATVORU! Lukas za Kurir pogovorio o akciji Sablja: Ovo je detalj koji mi je promenio ŽIVOT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track