MAJA PONOVO ISKOPIRALA ANU KORAĆ! I posle Zadruge ne zna šta da OBUČE, prati starletin svaki KORAK?! Janjuševe bivše PRESLIKANE
Foto: Printscreen/Instagram

hit

MAJA PONOVO ISKOPIRALA ANU KORAĆ! I posle Zadruge ne zna šta da OBUČE, prati starletin svaki KORAK?! Janjuševe bivše PRESLIKANE

Stars -

Fanovi rijalitija uočili su da Maja Marinokvić sve više liči na svoju ljutu suparnicu Anu Korać, te je pre ulaska u "Zadrugu" uradila nekoliko operacija na sebi kako bi podsećala na starletu.

Pored toga, Maja je nakon Ane bila u vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem, a kasnije je počela da neretko nosi istu garderobu kao Koraćeva.

Maja Marinković
foto: Pritnscreen

Na mrežama je osvanulo nebrojano mnogo primera iz "Zadruge", gde Maja nosi ne samo identične odevne komade, već i čitave kombinacije svoje ljute suparnice.

Naime, Marinkovićeva trenutno boravi u Budvi, a za jedan izlazak obukla je istu haljinu koju je Koraćeva nedavno nosila.

Međutim, da nije reč samo o pukoj slučajnosti govori i zamisao koju je Maja imala kada je reč o svom izgledu u superfinalu "Zadruge 4".

Maja se ne osvrće na komentare, već nastavlja da nosi ono što joj se sviđa i što joj pristaje.

Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:12

ANA KORAĆ POSTALA PLAVUŠA! Starleta odradila nos, usne, jagodice, podizala oči i ima SILIKONE, ali je ovakvu NIKO NIJE VIDEO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track